Toetstraining

Zit jij in 4 of 5 HAVO met wiskunde A? Of in 4, 5 of 6 VWO met wiskunde B? En wil je goede cijfers halen? Doe dan mee aan mijn online toetstraining!

Met mijn online toetstraining bereid ik je voor op al jouw toetsen over de 12e editie van Getal & Ruimte. In de training vind je bij ieder hoofdstuk de volgende onderdelen:

1. Een heldere uitleg van de stof
Ieder hoofdstuk begint met een overzicht van de uitlegvideo's waarin ik de theorie bespreek. Bij ieder theorieblokje heb ik één of twee video's gemaakt waarin ik de theorie uitgebreid uitleg.

2. Samenvattingen
Maak jij altijd een samenvatting van ieder hoofdstuk? Vanaf nu hoeft dat niet meer! In de training vind je samenvattingsvideo's waarin ik de belangrijkste stof van iedere paragraaf kort voor je samenvat. Verder bevat ieder hoofdstuk een geschreven samenvatting waarin ik de belangrijkste onderdelen van het hoofdstuk voor je op een rijtje zet. Zo ben je binnen een paar minuten op de hoogte van alles wat je moet weten voor de toets.

3. Twee echte toetsen
Nadat je de theorie hebt doorgenomen is het tijd voor het echte werk: het maken van een echte toets. Ieder hoofdstuk* bevat twee echte toetsen die jij kunt gebruiken om te oefenen. Bij iedere toets vind je de uitwerkingen met de bijbehorende puntenverdeling, zodat je zelf kunt berekenen welk cijfer je gehaald zou hebben. Verder heb ik over iedere toetsopgave een uitlegvideo gemaakt waarin ik je laat zien hoe je deze opgave zo eenvoudig mogelijk oplost. Zo weet je zeker dat je alles snapt!

4. Persoonlijke begeleiding
Kom je er even niet uit? Met één druk op de knop kun je een vraag aan mij stellen. Ik ben altijd beschikbaar om je te helpen!

Kortom: door het volgen van de toetstraining bereid je je optimaal voor op jouw volgende toets! Voor éénmalig €34,99 heb je tot en met 31 juli 2024 toegang tot alle content. De training is te volgen op iedere laptop, desktop, smartphone of tablet.

Klik hier voor een rondleiding door de toetstraining voor HAVO A.

Klik hier voor een rondleiding door de toetstraining voor VWO B.

Bestel hier

*De training voor HAVO A is helemaal af. De training voor VWO B mist alleen nog hoofdstuk K.