Online examentraining

KOOP NU

Reviews

Benieuwd wat anderen van de online examentraining vinden? Lees dan hun reviews hieronder!

Gemiddelde beoordeling: 9,2/10 op basis van 224 beoordelingen!


"Heel erg bedankt voor deze training! Ondanks we dit jaar geen centrale examens hebben, heb ik deze training kunnen gebruiken voor mijn schriftelijke examens. Door de video's te bekijken en de examenopdrachten te maken, ben ik beter geworden in het aanpakken van vragen; dit zie je dan ook zeker terug in mijn cijfers!"

Anne (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Ik keek al veel van de video's over de stof van wiskunde a op het youtube-kanaal en daardoor is alle stof erg duidelijk geworden. Toen er een eindexamentraining voor wiskunde a beschikbaar kwam voor zo'n (€30,-) lage prijs, wist ik gelijk dat ik dit moest kopen. Vooral omdat ik alleen met de antwoorden van cito sommige opgaven van eindexamenopgaven niet begreep. Door de duidelijke uitlegvideo's per eindexamenopgave vanaf 2017 snapte ik alle opgaven die ik uit deze examens moest maken gelijk. Deze training is top en ik raad hem zeker aan want Menno legt duidelijk uit en van alle stof zijn er veel opgaven te vinden met daarnaast nog alle eindexamenopdrachten vanaf 2017 in 1 video per vraag uitgelegd."

Josefien (deelnemer online examentraining vwo A 2020)


"Een hele fijne training met erg duidelijke stap voor stap uitleg. Daarbij worden de opgaven op dezelfde duidelijke manier uitgelegd. Als je vragen hebt worden deze heel vriendelijk behandeld via de mail. Echt het investeren waard."

Ralph (deelnemer online examentraining vwo A 2020)

"Heel erg fijn en leerzaam!"

Juliette (deelnemer online examentraining vwo B 2020)

"Duidelijke training!"

Reni (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Prima training, uitleg is even duidelijk als op YouTube. Uiteindelijk niet veel gebruikt, omdat de examens niet door gingen. Toch voor mijn SE ook nog een aantal filmpjes gekeken en opdrachten gemaakt. Prijs is een stuk prettiger dan bij een fysieke training, ook vind ik dat je hier meer aan hebt. Een aanrader dus!"

Koen (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Je wiskunde cijfer is met Math with Menno gegarandeerd een voldoende! Menno, je bent een held!"

Jacco (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Super fijne en duidelijke uitleg! Door deze online examentrainingen voelde ik me beter voorbereid voor de toetsen"

Annabelle (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Menno geeft hele duidelijke uitleg door middel van video's. Daarnaast veel opdrachten om zelf te maken waardoor je de stof een stuk beter begrijpt!"

Milou (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"In plaats van vastlopen bij een som is er een uitgebreide uitleg om je helpen. Mijn productiviteit is verdubbeld en mijn cijfer ging omhoog. Bedankt!"

Pieter (deelnemer online examentraining vwo B 2020)