Reviews

Benieuwd wat anderen van de online examentraining vinden?
Lees dan hun reviews hieronder!

Gemiddelde beoordeling: 9,4/10 op basis van 3578 beoordelingen!

"Ik heb heel veel aan de examentraining gehad. Heel fijn hoe er bij elk onderdeel examenvragen waren en er voor elk examen uitleg videos waren en nog extra uitleg videos over andere zaken. Je hebt er echt veel aan! En je vragen worden echt snel beantwoordt door Menno. Heel erg bedankt nog voor alles en uw moeite :)"

Rihem (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Ik heb de online examentraining zeer positief ervaren,  ik heb de training nu al 2 jaar gevolgd en de training bood heel veel uitleg, het was enorm fijn dat je continu vragen kon stellen en uitgewerkte examen video’s kon bekijken. Het heeft zeker mijn kennis voor het examen vergroot en ik kan nu positief en vol vertrouwen m’n examen in! Ook bij de SE’s heeft het geholpen mijn cijfer omhoog te krijgen! :) Ik ben Menno dus zeer dankbaar!!"

Shaya (deelnemer online examentraining havo B 2024)


"Zo fijn om alles op een rijtje te hebben dat je makkelijk terug kan kijken als je het even weer niet snapt. Goed te volgen en heeft mij super erg geholpen!! Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en het is het zeker weten waard"

Cynthia (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"De examentraining van Math with Menno heeft mij enorm geholpen om de grote hoeveelheid stof in een duidelijk overzicht te plaatsen, waardoor ik goed per domein kon oefenen en informatie kon opzoeken. De uitleg video's van de examens waren super verhelderend! Mocht ik toch nog een vraag hebben, dan was Menno altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden. Een echte aanrader!"

Sarah (deelnemer online examentraining vwo B 2024)


"Ik heb over een paar dagen examen en heb aan het begin van de meivakantie de examentraining gekocht. Of het een goed resultaat op levert weet ik dus nog niet maar ik heb er zeker een goed gevoel over. Ik ben best wel chaotisch en met de training weet ik dat ik alles behandel wat ik moet weten. Het geeft mij dus ook wel rust in mijn hoofd."

Eline (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Met menno en zijn training is voorbereiden een stuk simpeler en makkelijker"

Hannes (deelnemer online examentraining vwo B 2024)


"Beste examentraining ooit. 10/10 heb veel geleerd binnen paar dagen maar."

Floraan (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Hele fijne website! Het is vooral fijn dat de examens uitgebreid besproken worden (;"

The (deelnemer online examentraining vwo B 2024)


"De video’s zijn echt super duidelijk en alles staat super georganiseerd op de site. Het heeft me echt super geholpen voor te bereiden voor mijn examen"

Soraya (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Ik vind het heel erg helpen en ik ben blij dat ik deze training heb gekocht, bedankt!"

Liv (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Echt heel handig. Je krijgt stappen die je bij de examen kan toepassen. Alles was duidelijk en we hebben ook veel geoefend!"

Rua (deelnemer online examentraining havo B 2024)


"Ik vind de examentraining heel fijn aangezien mijn wiskunde docent met verlof ging en ik hierdoor de mogelijkheid kreeg om vragen te stellen en uitleg te krijgen! Top!"

Elke (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Echt super fijne uitleg!!!"

Daantje (deelnemer online examentraining vwo A 2024)


"Echt een aanrader! Alles wat je moet kunnen staat er in. je kunt alles daar oefenen. Wat ik het fijnst vond is ook dat Menno filmpjes heeft over elke examenopgave met de uitleg."

Danait (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"De online examentraining van Menno is zeker een aanrader! Alle stof is heel overzichtelijk per domein ingedeeld. Ook heb je voldoende mogelijkheid om met oude examens te oefenen. Ik ga nu met veel meer zelfvertrouwen mijn eindexamen in!"

Mirthe (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Examentraining echt top. Ik begrijp nu alle onderdelen en ga met een stuk minder zenuwen het examen in. "

Madeleijn (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Fijne training om je achterstand in te halen."

Mohammad (deelnemer online examentraining vwo B 2024)


"De training is zeker een aanrader!!"

Sabina (deelnemer online examentraining vwo A 2024)


"Deze training helpt echt veel goede exclusieve samenvatting filmpjes en nog veel meer. Zeker een aanrader."

Ali (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Super fijne training om je voor te bereiden op het eindexamen! De training bevat veel structuur en laat perfect zien wat je moet weten, echt een aanrader."

Daan (deelnemer online examentraining havo B 2024)


"In één woord: top!"

Kick (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Deze examentraining heeft me echt gered"

Nora (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Super"

Zakaria (deelnemer online examentraining vwo A 2024)


"Fantastisch! De uitlegvideo’s per opgaven van de examens zijn het fijnst! Je leert snel en gemakkelijk door deze training. Ik ga met volste vertrouwen het examen in, zonder zweethandjes."

Rens (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Sprakeloos gewoon. Menno heeft alles gewoon op een rijtje gezet voor een goede examenvoorbereiding"

Radeiaan (deelnemer online examentraining havo B 2024)


"Echt super handig voor examens, goede uitleg bij de oud examens die veel duidelijker zijn dan uit het correctievoorschrift! Ik snap mijn fouten nu tenminste"

Joell (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Heel erg fijn en leerzaam. Als je het overzicht even kwijt bent kun je op deze manier stapje voor stapje naar het examen toewerken. Top uitleg met representatieve opgaven, met uitlegvideo’s!"

Sarah (deelnemer online examentraining vwo A 2024)


"Was heel fijn en duidelijk"

Inx (deelnemer online examentraining havo B 2024)


"Hele fijne site, alles super overzichtelijk en je kan makkelijk zo alles afwerken. Echt top!"

Frederique (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Super fijn en heel erg duidelijk!!!"

Viktor (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Super eenvoudig en snel alle stof kunnen leren. Thanks Menno!"

Maxwell (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Ik vind de examentraining heel fijn aangezien mijn wiskunde docent met verlof ging en ik hierdoor de mogelijkheid kreeg om vragen te stellen en uitleg te krijgen! Top!"

Emke (deelnemer online examentraining havo A 2024)


"Voordat ik deze examentraining kocht was ik zo enorm bang voor mijn wiskunde examen. Ik stond er qua cijfers niet goed voor en zag nog wel gebeuren dat wiskunde de reden zou zijn dat ik zou zakken. Maar sinds ik de training ben gaan gebruiken heb ik echt vertrouwen gekregen in het examen. Ik heb goed voor ogen wat ik allemaal moet en kan leren voor het examen. Ook ziet de leerstof en het examen er door de examentraining niet allemaal zo overweldigend uit. De samenvattingsvideo's per domein zijn echt super handig voor een snelle opfrisser en het is ook heel erg fijn dat je oefenopdrachten en -examens kan maken en die vervolgens met behulp van de uitleg van Menno kan doornemen. En als je het dan nog niet begrijpt kan je zelfs vragen naar hem mailen. Hier reageert hij altijd super snel op! Super blij dat ik de training heb gekocht. Echt een aanrader!"

Quinten (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Ik heb de examentraining van wiskunde A gedaan. Echt super! Ik snapte eerst niks van differentiëren en verschillende formules. Dankzij de training heb ik het overzicht en weet ik nu eindelijk hoe ik moet differentiëren. De uitlegvideo's zijn superhandig en ook de samenvatting video's dat geeft echt goed overzicht over de stof die je moet weten voor het examen. Daarnaast zijn er ook video's waarin hele examenopdrachten worden uitgelegd. Oftewel: erg blij dat ik deze training voor mijn examens heb gedaan. Ik zou dit iedereen aanraden die moeite heeft met wiskunde. Ik ga met vertrouwen mijn examens in! Bedankt Menno!"

Esmay (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Ik vind de online examentraining van Menno echt top! De uitlegvideo's per domein zijn een snelle opfrisser en daarna kun je gewoon beginnen met de opdrachten te maken. Ik vind het ook handig dat er dan uitwerkingsvideo's zijn, want soms snap ik de uitwerkingen van het examen zelf niet helemaal. Dan zijn die uitwerkingsvideo's dus heel handig. En als ik het dan nog niet snap, stel ik een vraag aan Menno en krijg ik supersnel antwoord. Dat is zo handig! Kortom, ik raad het aan iedereen aan!"

Sarah (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"De online examentraining is erg volledig en naar mijn mening de beste en meest effectieve manier om je voor te bereiden op het examen! Alles wat je nodig hebt ter voorbereiding staat overzichtelijk op een plek met mega handige uitlegvideo's! Mijn complimenten aan Menno! Ik ga nog even door leren!"

Milou (deelnemer online examentraining havo B 2023)


"De cursus van Menno is het helemaal waard. De prijs is top, de uitleg bij de opgave is erg duidelijk en altijd precies wat ik nodig heb om de opgaven netjes af te ronden. Niet alleen legt hij alle stof nog even uit, maar hij berekent alles ook stap voor stap. De stapjes die je niet kan terug vinden in een antwoorden model legt Menno nog even haarfijn voor je uit. Met deze cursus wordt wiskunde weer wat makkelijker. Een absolute aanrader dus!"

Nina (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Heel duidelijk overzicht van wat je allemaal moet weten. Je ziet snel waar je aan toe bent en waar je nog wat extra moet oefenen.Als je examenvragen gaat maken en er niet uitkomt kan je gelijk een uitleg video bekijken en snel antwoordt als je iets niet snapt. Kortom top examentraining"

Marit (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Voordat ik aan deze training begon, lukte het me echt niet om ook maar iets voor Wiskunde B te doen. Ik zag er erg tegen op, omdat ik echt niet goed ben in wiskunde. Dankzij deze training ben ik nu heel zelfverzekerd over dat ik wiskunde wel kan en snap. Menno heeft duidelijke uitleg fimpjes over de opdrachten die je per domein kan oefenen. Daarbij zijn er ook nog samenvattings filmpjes, waardoor je super snel alles weer even hebt opgehaald. Dus deze training is echt een aanrader!"

Selinde (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Erg handig voor het examenjaar! Je krijgt erg veel uitlegvideo's en alles is gesorteerd per domein met daarbij examenopgaven, wat het leren erg makkelijk maakt en bovendien kan je vragen stellen die erg snel beantwoord worden. Super fijn dit examentraining!"

Sara (deelnemer online examentraining havo B 2023)


"Ontzettend tevreden met de examentraining! Menno legt alles duidelijk uit en presenteert de stof heel gestructureerd binnen de training, zodat je precies weet welk onderwerp meer of minder aandacht nodig heeft. Verder zijn de uitlegfilmpjes per examenvraag heel erg nuttig als je niet begrijpt waarom een opdracht op een bepaalde manier is opgelost. Ook is het super fijn dat je Menno altijd een bericht kan sturen met een vraag. Dus zeker een aanrader, ongeacht of je een drie of een acht staat!"

Aleksandra (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Echt top! Laatste dag voor de examens gekocht, maar toch heel veel aan gehad! Bedankt!"

Lisa (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Echt top! Alles wat je nodig hebt om je goed voor te bereiden op je eindexamen. Van uitlegvideos tot bijpassende opgaven en zelfs volledige examens. Van die volledige examens staat per vraag een video waarin deze wordt uitgewerkt. Kortom top."

Marit (deelnemer online examentraining havo B 2023)


"Ik raad de online examentraining van Menno aan iedereen aan! De video’s bij de examenopgaven hebben mij enorm veel geleerd en geholpen om te begrijpen waarom ik bepaalde dingen fout deed. Alle uitlegfilmpjes van Menno van de stof staan gesorteerd op domein zodat je gemakkelijker kunt vinden en niet lang hoeft te zoeken. Bovendien is Menno erg vriendelijk en reageert best snel op je vragen. Eindexamen komt helemaal goed, bedankt Menno!"

Bram (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Hele fijne manier om je goed voor te bereiden op het eindexamen of een ander proefwerk! Leert ideaal. Ik wist het wel als ik jullie was mensen!, lekker oefenen met deze training van Menno!"

Jay (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Ik heb de online examencursus gekocht omdat ik het moeilijk vond om alle stof uit de boeken te leren voor de examens omdat dit niet overzichtelijk is. Met de online examentraining van Menno staat alles super overzichtelijk met goede uitlegvideo's waardoor je binnen een korte tijd een goede basis hebt. Met het oefenen van oude examens hierbij ging het CE voor mij extreem goed en behaalde ik een 8.8 terwijl ik dit jaar een 6.1 gemiddeld stond!"

Storm (deelnemer online examentraining havo B 2023)


"Voordat ik dit jaar met Menno's examentraining begon besloot ik om, na 5 jaar Havo B en een mislukte poging van twee jaar Vwo B, over te stappen naar Vwo A. Ik had geen flauw idee hoe ik moest beginnen en zag ik in oefenexamens allemaal leerstof waarvan ik nooit heb gehoord. Sinds ik de training volg is alle nieuwe stof begrijpbaar, dankzij Menno's duidelijke uitleg. Je krijgt per domein meerdere video's te zien die stap voor stap alle belangrijke onderdelen bespreken met voorbeelden. Ook zijn de oefenopdrachten allemaal oude examenopgaven dus train je direct op het benodigde niveau. Heb je een vraag? Dan kan je dat direct stellen onder ieder domein of oude examen en krijg je snel een antwoord. Ik geef het een 9/10. Would definitely recommend."

Kyle (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Een hele fijne training! Met alles erop en eraan. Ik had veel stress voor het examen. Maar doordat ik heel veel geoefend heb en de filmpjes heb gekeken kreeg ik rust. Heel erg bedankt"

Pien (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Ik ben op examen training geweest en heb meerdere bundels en samenvattingen gekocht, toch vind ik deze examen training het aller beste. Het is goedkoop en je kan alles op eigen tempo doen. Ik heb hem voor m’n examen 2 jaar geleden ook gekocht en het heeft mij toen een 8.5 op m’n examen opgeleverd. Heel erg bedankt Menno!!"

Carolijn (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Ik vind de examentraining geweldig, het is voor mij heel overzichtelijk als alles geordend is op domein. Ik kan op deze manier alle stof op volgorde leren en daarna gelijk oefenen. Op deze manier heb ik ook geen twijfel over of ik mogelijk wat stof heb gemist. De oude eindexamen uitlegvideo’s van de uitwerkingen op het laatst zijn erg handig om te bekijken, als ik niet uitkom op de normale uitwerkingen van het correctievoorschrift. Menno legt het dan zo uit dat je begrijpt wat er wordt gedaan. Wat mij betreft , zal ik geen betere online examentraining vinden. Gewoon kopen!"

Amani (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Menno zijn examentraining is echt heel erg nuttig. Alle examenstof uitgelegd op een duidelijke manieren als je een vraag hebt beantwoord hij hem. Ik zou het zeker aanraden om deze examentraining te kopen!"

Viggo (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Ik ben al jarenlang fan van de uitlegvideos van Math with Menno op YouTube, en zijn online examentraining stelde zeker niet teleur. Menno legt de stof op een duidelijke en gestructureerde manier uit, en zijn tempo is perfect om alles goed te begrijpen. De samenvattingsvideo's van de training waren met name super handig, omdat ze alle belangrijke informatie opfristen en hierdoor voel ik me veel zelfverzekerder dat ik ga slagen. Ik kan de examentraining absoluut aanbevelen!"

Robert (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"De training helpt me echt heel erg met het herhalen van alle onderwerpen en er wordt snel antwoord gegeven als je een vraag hebt! Echt een aanrader om je voor te bereiden op het examen!"

Salomé (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"De 2017 tot 2022 examens plus uitleg video’s voor alle opdrachten is goud waard, alleen daarom al zou je dit moeten kopen om een 7 of hoger te halen"

Rik (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Ik was super bang omdat ik nog maar een week te leren had, maar door de overzichtelijke training en de goede uitleg video’s scheelde dat me heel veel tijd! Ik heb m’n examen nog niet gedaan maar ik heb al een stuk meer vertrouwen als eerst!"

Lupe (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"De examentraining van Menno geeft jou een goed overzicht over de stof van het examen en bij elk onderwerp, een video! Ook kan je per domein goed oefenen op een bepaald onderwerp door bijvoorbeeld oud examenvragen te oefenen die ook een uitleg filmpje hebben. Perfect voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen!"

Nova (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Ontzettend fijne online-training door het overzichtelijke schema. Video’s en opgaves gaan hand in hand waardoor de theorie gelijk toegepast kan worden!"

Kian (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Goeie training, koop deze 5/5 "

Julius (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Ik ben erg tevreden over de examentraining van Math with Menno! Het is duidelijk en overzichtelijk. Ik heb er vertrouwen door gekregen in mijn wiskunde examen, het is zeker een aanrader!!"

Hennie (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Een perfecte examentraining, alle stof die je moet leren voor het examen heel duidelijk uitgelegd en behandeld."

Loïs (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Menno zijn examentraining is 100% aan te raden. Je wordt heel erg goed geholpen met de domeinen en je bespaart vooral tijd met de samenvattingsfilmpjes. Zelfs als je heel goed ben met wiskunde B zou het je zoveel tijd kunnen besparen."

Alperen (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Erg duidelijke site, goede tips! Echt een aanrader."

Emma (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Erg fijn, vooral de mogelijkheid om vragen te stellen. Het is wellicht een investering voor een scholier, maar het is het wel waard"

Arjen (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Ontzettend overzichtelijke cursus voor heel weinig geld, de vragen knop zorgt ook dat als je ff vast loopt snel hulp krijgt, het zorgt dat mn vertrouwen voor m’n examen echt enorm is."

Teun (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Erg handige examentraining met alle benodigde leerstof erin!"

Bram (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Heel erg fijn deze training! Een overzicht van wat je moet kunnen. met opdrachten en uitleg video's!!! Als ik nu geen voldoende haal voor wiskunde weet ik het ook niet meer."

Lieke (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Erg duidelijke website met alle uitleg nog een keer duidelijk op een rijtje. Erg prettig ervaren en kan iedereen deze examentraining aanraden!"

Rens (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Hele goede training voor je examen! + je kan vragen stellen die Menno beantwoord via de mail, je mailt dus gewoon met Menno :)"

Raf (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Super fijne examentraining. Ook erg fijn dat je vragen kan stellen en heel snel antwoord krijgt op deze gestelde vragen. 100% aanrader!"

Sarah (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Ik raad de online examentraining van Menno aan iedereen aan! De video’s bij de examenopgaven hebben mij enorm veel geleerd en geholpen om de stof te begrijpen. Zeker voor iemand die een thuisstudie VWO wiskunde B doet was deze examentraining echt fantastisch. Die 30 euro is het dubbel en dwars waard! Menno reageert ook super snel op vragen en is erg vriendelijk. Complimenten naar Menno!"

Annica (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Super fijne training! Vooral de filmpjes over alle opdrachten uit de oude examens vind ik heel fijn bij het oefenen, zodat ik beter kan zien waar het precies fout gaat."

Indy (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"De training zit zeer goed en gestructureerd in elkaar! Hierdoor kan je aan je zelfs aan de slag als je het overzicht verloren bent. Ik vind vooral de helemaal uitgewerkte examens top, want soms snap ik het correctievoorschrift niet. Dan kun je even snel een filmpje kijken en dan snap je de som veel beter! Ik vind het het geld zeker waard."

Jasmijn (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Fijne online examentraining met duidelijke uitlegvideo's, genoeg examenopgaves om mee te oefenen en de optie om vragen te stellen!"

Assia (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"De examentraining is echt top, ontzettend veel video's en uitleg. Heeft mij zeker geholpen."

Mats (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Goede examen training"

Hugo (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Zonder Menno had ik niet geweten wat ik aan moest met mijn examen wiskunde! "

Ilse (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Zeker weten het geld waard!"

Tim (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"De training is echt geweldig, ontzettend veel info en heel rustig en makkelijk uitgelegd!"

Romy (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"De training is echt top!! Heel overzichtelijk, goede uitleg en ook super fijn dat er zo veel examens zijn uitgewerkt! Veel fijner dan de examentraining op school en ook top dat je de training lang kan gebruiken! Ook vind ik het heel fijn dat je vragen kan stellen en het antwoord komt dan ook heel snel! Ik raad het aan! :)"

Nina (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Deze online examentraining is perfect voor leerlingen die zelf, in hun eigen tempo en op elke geschikt moment willen oefenen met wiskunde voor het examen. Het onbeperkt vragen kunnen stellen is ook erg handig. Kortom, dit is de ideale voorbereiding op het eindexamen!"

Noah (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Top examentraining!! Met deze examentraining kan je je perfect voorbereiden voor het CE, soms heb je namelijk een opgave waarin je het correctievoorschrift niet begrijpt. Menno legt het dan alsnog precies uit, ideaal!"

Marijn (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Beste examentraining die ik tot nu toe heb gehad!"

Cas (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Geweldige training wiskunde is veel duidelijker voor mij bedankt Menno!"

Michelly (deelnemer online examentraining havo A 2023)


"Hele fijne training!"

Bart (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Top training helpt echt goed!"

Imran (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Echt een fijne training, alles is zo duidelijk en overzichtelijk uitgelegd en je krijgt snel antwoord op je vragen. Zeker een aanrader, vooral als je wiskunde lastig vindt zoals ik!"

Esra (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Voordat ik deze examentraining had gekocht, was ik behoorlijk nerveus voor mijn wiskunde examen. Nu kan ik daarentegen met zelfvertrouwen het examen in!"

Daniël (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Echt een top training, zeker het stappenplan aan het begin van de vraag helpt goed bij het zelf kunnen leren oplossen van de vragen."

Midas (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Ik ben heel tevreden. De training is heel overzichtelijk, alle onderwerpen en opgaven worden duidelijk uitgelegd en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen waarop je ook nog eens snel antwoord krijgt :)"

Janna (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Heel handig dat je zelf je examentraining kan ‘inplannen’. Echt een aanrader, alle stof voor het examen wordt besproken en door Menno begreep zèlfs ik het."

Ginger (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Supergoeie en overzichtelijke training! Heeft mij heel erg geholpen bij het leren en de uitlegvideo's zijn top!"

Lene (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"Top training, aanrader om goed voorbereid de eindexamens in te gaan."

Rutger (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Super fijne en overzichtelijke training!!! Echt een aanrader!!"

Demi (deelnemer online examentraining vwo A 2023)


"Geeft een goed overzicht over de stof"

Gaaijes (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"De examentraining is mooi geordend per domein, dus het is makkelijker om je weg binnen de site te vinden. De uitleg van Menno helpt je natuurlijk om de theorieën die je nodig hebt voor de CSE te begrijpen en onder de knie te krijgen."

Chelsie (deelnemer online examentraining vwo B 2023)


"1,5 week voor het wiskunde A eindexamen, zat ik met het handen in het haar. Ik wist niet wat en hoe ik moest leren voor mijn wiskunde eindexamen. Ik zag dat Menno een examentraining had en heb ik m gelijk aangeschaft, zonder twijfel! Ik had gelijk een overzicht over wat ik moest leren. Eerst de theorie doorgenomen en daarna de bijbehorende examenopgaven gemaakt. En vervolgens 2/3 eindexamens gemaakt. Sommige examenopgaven begreep ik niet, maar gelukkig had Menno die examens per opdracht uitgewerkt in een video. Als ik er dan nog niet uitkwam stelde ik hem vragen via de vraagknop en kreeg is super snel een antwoord. De ochtend voor het examen nog even zijn video’s bekeken. Kortom, een dikke aanrader!"

Aliyah (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Voor alle wiskunde dummies onder ons (en ook voor de wiskunde pro’s!!) is dit alles wat je nodig hebt. Menno snapt gewoon hoe het is om wiskunde moeilijk te vinden, en legt daarom precies de juiste dingen uit, in het juiste tempo. Deze super betaalbare examentraining is mega uitgebreid en je kan alles in je eigen tempo en tijd bij langs gaan. Kortom: 5 sterren voor Menno en een mega aanrader!!"

Ellen (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"De online examentraining heeft mij enorm geholpen om een inhaalslag te maken die ik nodig heb om mijn examen met een voldoende af te kunnen sluiten. Verder geeft het een super goed en duidelijk beeld over wat de examenstof is en kun je bij de onderwerpen waar je beter in bent de samenvatting video’s kijken i.p.v. de uitgebreidere video's. Zo kan je efficiënt te werk gaan en bespaar je enorm veel tijd. Als laatste zijn de uitgewerkte examens door middel van filmpjes geweldig als je een vraag even niet begrijpt! Al met al erg leerzaam en zeker het geld waard!"

Renske (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"De online examentraining is echt top! Ik wist niet waar ik moest beginnen met leren voor mijn examen, maar dankzij de training kan ik heel handig stap voor stap leren en weet ik zeker dat ik alle stof uiteindelijk goed geleerd heb. De uitleg in de video’s is heel erg duidelijk en er wordt op een hele eenvoudige manier uitgelegd. Het is heel erg handig dat bij alle leerstof bijpassende examenopgaven zijn toegevoegd, zodat je zeker weet dat je de best bijpassende opgaven maakt en hier niet zelf naar op zoek hoeft te gaan. De uitwerkingen van de examenopgaven zijn mij soms te onduidelijk, maar de uitlegvideo’s van Menno zorgen ervoor dat ik iedere opdracht uiteindelijk begrijp. Daarbij reageert Menno ook nog eens super snel op je vragen, dus het zal niet snel voorkomen dat er iets onduidelijk is aan de examentraining. De examentraining heeft alles wat een goede voorbereiding op het eindexamen nodig heeft, beter kan niet! Het geld is het echt meer dan waard. Het afgelopen jaar hebben de video’s van Menno er al voor gezorgd dat ik wiskunde veel beter ben gaan begrijpen en met meer vertrouwen mijn toetsen in ging en ik ga straks ook weer met veel meer vertrouwen mijn examen in."

Rosa (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Een top training! Ik twijfelde om het te halen omdat ik het hele jaar door hoge cijfers haalden voor wiskunde A en met en 8,0 het examen in ga. Maar tijdens het oefenen van oude examens merkte ik dat me plan van aanpak zwak was en toen begon ik me een beetje zorgen te maken. Ik heb de training de laatste week voor het examen gehaald en het heeft me veel geholpen omdat ik nu echt de rode draad van het examen wiskunde zie en dat de vragenstructuren en punten structuur allemaal op elkaar lijkt, maar met andere thema’s en verhalen hierdoor maak ik de opgaves snellen en zie ik ze sneller in. Ik kijk als het ware door de onnodige onzin verhaal en zie ongeveer wat er gevraagd word. Ik ga nu met en goed gevoel het examen in. Bedankt Menno! PS degene die twijfelen omdat ze toch goed voor wiskunde staan geloof me het is het waard je cijfer wordt zeker er beter van."

Ilias (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"De examentraining heeft een zeer goede structuur en bereid je uitermate voor op jouw aankomende wiskunde toets. Menno reageert meestal binnen een uur je vraag, dus je staat er niet alleen voor. Een echte aanrader!"

Philip (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Heel fijn om alles nog een keer op een rijtje te hebben. Ik denk zeker dat het helpt voor de voorbereiding voor de eindexamens. Ook fijn dat je al je persoonlijke vragen aan de wiskunde God zelf kan stellen. Bedankt Menno voor alles!"

Arda (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Echt een super training! Je hebt samenvattings videos over alle onderwerpen met hierbij ook gelijk goede oefenopdrachten. Ik beveel het zeker aan."

Ruby (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"Deze examentraining geeft een goed en overzichtelijk beeld van alle wiskunde stof! Alles is heel duidelijk weergegeven en uitgelegd, het heeft mij enorm geholpen voor mijn wiskunde examen!"

Mara (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"De examentrainingen van Math with Menno zijn heel goed. Hij legt elk examenonderdeel apart uit, waardoor je alles heel overzichtelijk op een rijtje hebt over wat je moet leren. Tijdens de video's legt hij eerst uit hoe hij het gaat aanpakken, maakt vervolgens de som in stappen en legt daarna kort nog een keer uit wat hij gedaan heeft.  Hierdoor kan je het goed  in je opnemen en is wiskunde opeens heel makkelijk.  Als je nog vragen hebt, kun je dit aan hem stellen en hij reageert heel snel. Echt een top voorbereiding op het echte examen! Bedankt Menno."

Sem (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Super fijn dat elk wiskunde examen uitgebreid uitgelegd wordt in de video's! Ik heb altijd moeite gehad met wiskunde en begreep hierdoor ook niet zo snel alleen het correctievoorschrift nadat ik een examensom had gemaakt. Door deze filmpjes is alles veel duidelijker nu!"

Mette (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Hele fijne examentraining. Heel handig maar ook heel duidelijk. Door de filmpjes kan ik op mijn eigen tempo bekijken hoe de vraag in elkaar zit en het dus ook echt begrijpen hoe ik die dan moet beantwoorden. Dit is een hele fijne manier om je voor te bereiden op het examen en ook zeker een aanrader."

Gabriela (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Super! Een waardevolle toevoeging aan de schoolboeken."

Nick (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"De redder van mijn wiskunde examen"

Mitch (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Dit is zeker een aanrader! Het helpt mij enorm met stap voor stap leren. Nu hopen op een voldoende op mijn examen!"

Hayley May (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"Ik ben heel erg blij met deze online examentraining, je navigeert heel gemakkelijk door de site en de uitlegvideo's zijn zoals altijd weer top. Ook kreeg ik super snel reactie op mijn vragen. Heel erg bedankt Menno!"

Stella (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Erg goeie training. Achteraf had ik hem eerder willen kopen ik heb het gevoel dat ik de stof beter snap!"

Jurre (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"De Examentraining van Menno helpt je stap voor stap door alle examenstof heen en maakt het af met het oefenen van oude examens. Het gaat heel soepel en ik geef het een 10/10."

Lars (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Een fijne en overzichtelijke training! Zeker als je iets te laat bent begonnen ;)"

Femme (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Super handige online training, je kan vragen stellen waar snel en duidelijk antwoord op komt en de uitlegvideo´s van de examens van voorgaande jaren helpt enorm met het begrijpen ervan. De uitleg via het correctievoorstel is erg beknopt en slaan ze stappen over, maar dankzij de filmpjes begrijp ik het."

Judith (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Ik raad deze examentraining echt aan! Als je er niet uitkomt, kun je Menno een bericht sturen en hij antwoordt heel snel terug. Echt een top examentraining!"

Julia (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Snelle antwoorden, goeie uitleg, goed gesorteerd/duidelijk overzicht en makkelijk leren"

Efraim (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Ik doe de Havo Wiskunde A examentraining en ik merk dat ik de onderwerpen die ik niet goed snapte nu wel begrijp, door het kijken van de theoretische filmpjes en vervolgens de opgave maken die daar onder worden gegeven kan je goed zien wat je wel en wat je nog niet goed onder controle hebt. De training heeft naar mijn mening een hele fijne structuur, waardoor je het fijnst en makkelijkst kan werken."

Melchior (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"De training is erg handig om in je eigen tempo je goed voor te bereiden voor je wiskunde B examen."

Anouk (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Zeer tevreden over de training. Alles is super duidelijk!"

Frederique (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Deze examentraining is precies wat ik nodig heb om mijn examen te kunnen halen. Het wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd en door persoonlijk vragen te kunnen stellen weet ik wat ik fout doe en wat ik kan verbeteren."

Meike (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"De uitleg van de examenopgaven van de vorige jaren d.m.v. de uitgebreide video’s hebben mij goed geholpen!"

Stan (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Heel overzichtelijk en leerzaam!"

Lucas (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Deze training gaat je sowieso helpen met je examen. Vooral kopen!"

Ayaz (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Het is een ontzettend goede examentraining. Per onderwerp oefenen is ideaal om er achter te komen wat je wel en niet begrijpt. De uitgelegde examensommen geven je een beter beeld hoe je zo’n examensom nou precies aanpakt. Daarnaast is de optie om een vraag te stellen ook erg handig. Er wordt snel en uitgebreid geantwoord op je vraag."

Lisa (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"De examentraining heeft mij erg geholpen om de stof stap voor stap te begrijpen. En het ging best snel! Elke opgave heeft een uitlegvideo waarin Menno de opgave stapje voor stapje uitlegt. Vragen waarbij ik een maand geleden geen idee zou hebben hoe ik ze zou moeten beginnen, zijn nu een stuk makkelijker voor mij geworden. Een aanrader!"

Tjerk (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Echt super fijn! erg overzichtelijk en daardoor makkelijk in je planning in te delen. Vragen kan je ook stellen in de vorm van een mail waar je echt snel antwoord op krijgt.  "

Juul (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"De examentraining was erg leerzaam en door deze training heb ik alle stof van het VWO wiskunde b examen binnen twee week weer op kunnen frissen, ondanks mijn corona-achterstand!"

Sam (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Erg handig! Je kan de stof gestructureerd afgaan. Menno legt de stof super goed en heel erg snel uit. Door Menno snap ik de wiskunde stof eindelijk!"

Benjamin (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"Echt een super fijne en duidelijke examentraining. Als je een vraag stelt krijg je snel een uitgebreid antwoord. Alles is heel overzichtelijk weergegeven en door de opgaven bij elk domein kun je echt goed weten waar je nog moeite mee hebt. Ik schrijf nooit reviews dus dan weet je dat het goed zit. Bedankt meneer voor de enorm goede hulp! Echt top!"

Sylvia (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Ik vind het heel fijn dat alles zo overzichtelijk op de site staat. Ook is het fijn meteen te kunnen oefenen nadat je een uitlegfilmpje hebt gezien. En het is al helemaal fijn dat je kan zien hoe je op zou moeten komen als je het niet snapte dmv een filmpje gemaakt door Menno. Dus aanrader! :)"

Juul (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Hele overzichtelijke training! Ik wist eerst niet zo goed hoe ik moest leren voor wiksunde maar bij deze training kun je gewoon elk domein afwerken, oefeningen maken en examens oefenen. De uitlegfilmpjes zijn super duidelijk."

Celine (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Het is een heel uitgebreide examentraining. Op deze manier wist ik ook hoe ik kon beginnen met het leren voor wiskunde. Hij heeft overal een video bij en dat helpt vooral heel erg. Ik kan de examentraining zeker aanraden!"

Xenja (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Erg goed en een zeer snelle en duidelijke reactie!"

Nisa (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"Ik ben heel enthousiast over deze examentraining! De uitlegvideo's over de opgaven maken het voor mij een stuk duidelijker. Zeker een aanrader :)"

Bloem (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Echt een hele goede training! Op youtube is ook veel te vinden van Menno natuurlijk maar je raakt dan al snel de draad kwijt in de honderden video’s  en omdat je bij deze training ook nog oefenopgaven en uitgewerkte examens krijgt fris je je kennis van de afgelopen jaren weer helemaal op en ben je klaar voor het eindexamen!"

Daan (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Erg fijne overzicht zo vlak voor de examens, en echt thé way om mee te oefenen!"

Suheda (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Goede training, waar alles goed en duidelijk word uitgelegd!"

Sem (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"Ik ben erg blij met de examen training! Alles wordt behandeld waardoor alle stof er goed inzit voor de examens :)"

Maura (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"De training is zeer efficiënt en geeft een goed beeld van hoe de eindexamens eruit komen te zien. Daarnaast is de uitleg altijd duidelijk en helpen de uitlegvideos bij de gemaakte examens heel erg!"

Sam (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Erg goede training, heel leerzaam veel, duidelijke uitleg filmpjes. Heel overzichtelijk met veel oefening!"

Jasper (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Alles staat fijn per onderwerp aangegeven. Ook worden examenopdrachten besproken waardoor je extra uitleg krijgt. Direct vragen stellen is ook mogelijk, geld drie dubbel waard!"

Luuk (deelnemer online examentraining vwo A 2022)


"Alles is naar wens! fijne video's, zeer duidelijk en eenvoudig uitgelegd. heeft mij een stukje zelfvertrouwen gegeven voor mijn wisk b examen. alles wat je nodig zou hebben zit in deze examentraining!"

Emma (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"Goede duidelijke uitleg."

Roel (deelnemer online examentraining havo B 2022)


"Hele handige manier van oefenen voor het examen!"

Chanel (deelnemer online examentraining havo A 2022)


"Top examentraining!!"

Eline (deelnemer online examentraining vwo B 2022)


"Dankzij jouw online examentraining heb ik mijn Havo Wiskunde A examen in mei met een ruime voldoende gehaald! Ik heb de examens allemaal gemaakt en waar nodig extra video's bekeken en geoefend. Je uitleg is superduidelijk en heeft mij enorm geholpen. Heel erg bedankt! Ik kan iedereen aanraden om dit ook zo te doen."

Aster (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Heel erg dankbaar voor deze training! Het geeft me een makkelijk overzicht van alle stof wat ik zelf onmogelijk had kunnen doen met zoveel leerstof. Met de video's kan ik ook precies mijn kleine fouten zelf terugzien en als ik er dan niet uitkom kan ik Menno een vraag stellen en daar reageert hij onwijs snel op! Heb nu veel meer vertrouwen in dat ik mijn examen ga halen en dat geeft me ook een hoop rust. Ik raad de examentraining onwijs aan!!"

Melissa (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Deze training is echt fantastisch! De onderwerpen zijn ingedeeld per domein. Dat is dus super handig. Ik had voor deze training soms geen idee hoe ik vragen moest aanpakken. Door deze duidelijke training ben ik gestructureerder gaan werken. Wat ook nog echt fijn is, is dat je een vraag kan stellen via de site. Daar wordt dan ook nog eens heel snel op gereageerd. Ik heb door deze training alle vertrouwen in mijn examen!"

Katinka (deelnemer online examentraining havo B 2021)


"De training heeft me echt super erg geholpen. Voor mij was het best wel onduidelijk wat nou precies wel en wat nou niet examenstof was en hier word alles per onderwerp zo duidelijk neergezet. Ik vind het super fijn dat je ook de opgaves per onderwerp uitgewerkt in video's kan bekijken, omdat ik soms niet helemaal snap waarom bepaalde stappen in het antwoordmodel worden gedaan, en dat word dus duidelijk in die video's. Ook vind ik het fijn dat je per onderwerp kan kiezen of je alle video's kijkt of als je het al snapt alleen de samenvatting video's om het weer even op te frissen. Als ik dit vergelijk met mijn wiskunde lessen van school vraag ik me echt af waarom bij mijn docent alles zoveel moeilijk lijkt dan het is. Het voelt alsof ik goed ben voorbereid op mijn examen en kan het echt iedereen aanraden! Voor mij is deze training echt perfect."

Mirjam (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Heel goed examentraining. Had me veel geholpen,. Zeker aan ter raden voor iedereen."

Mohamad (deelnemer online examentraining havo B 2021)


"De examen training heeft me erg geholpen bij het leren voor mijn wis A examen op havo niveau. Het is zeker aan te raden als je net als ik nogal moeite hebt met inzicht vragen en/of je GEEN idee hebt HOE je jezelf het beste kan voorbereiden, de examen training van Menno geeft je houvast en een duidelijke uitleg waardoor je  steeds beter word in wiskunde en je er zelf ook meer vertrouwen in krijgt dat je het kan. Mocht je alsnog iets niet begrijpen dan staat Menno ALTIJD voor je klaar, je kan hem dan ook al je vragen mailen. Niets is hem te gek. Menno bedankt voor je hulp en ben blij dat ik de examen training gevonden heb!"

Vince (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen met het leren voor mijn wiskunde examen. Ik keek zelf wel vaker videos van math with menno en zag een video over een examentraining. Ik heb hem gelijk aangeschaft en ben er heel blij mee. De examenstof staat netjes op een rij, er is veel oefenmateriaal en mocht er iets toch onduidelijk zijn kun je Menno zo bereiken! Ik ben heel blij met de examentraining en ga nu met een goed gevoel mijn examen in!"

Mira (deelnemer online examentraining havo B 2021)


"Ik kan het iedereen aanraden!! Echt heel erg fijn!"

Sophie (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Een leerzame training, waardoor je langzaam maar zeker de stof kent."

Sander (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Deze training is zeker aan te raden. Ik stond halfverwege mijn examenjaar een 5 gemiddeld en sinds ik met Math with Menno leer ben ik naar een 7 gemiddeld gegaan voor mijn wiskunde B! Er zijn genoeg video’s die alle moeilijke stof duidelijk maken en daarnaast zijn de uitgelegde examens echt een hele grote aanrader om je ook op je eindexamen goed voor te bereiden. Zelfs als je daarna nog vragen hebt krijg je snel en duidelijk antwoord. Echt een aanrader dus!"

Manon (deelnemer online examentraining havo B 2021)


"Ik had heel veel tegenzin om voor wiskunde te leren, maar met deze examentraining ging het allemaal zo makkelijk dat ik het stiekem nog leuk vond ook."

Nova (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Het wordt allemaal erg goed uitgelegd en is echt een aanrader!"

Jelena (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Erg duidelijke uitleg. Alles wat je moet kennen wordt uitgelegd. Zeker een aanrader!"

Dunya (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"De examentraining van Menno zal je helpen om een beter cijfer te halen voor Wiskunde. 100% een aanrader!!!!!"

Toni (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Menno legt alles super duidelijk en rustig uit. De training geeft een goed overzicht van alles wat je moet kunnen. Bij vragen altijd super snel antwoord! Kortom echte aanrader voor als je in het eindexamenjaar zit!"

Hanna (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Ik ben al erg lang fan van Math with Menno, dus toen ik hoorde dat hij een online examentraining had moest ik die natuurlijk kopen. De examentraining was echt super. Het heeft me heel erg geholpen met het begrijpen van sommige wiskundige onderdelen die ik eerst lastig vond. De training is erg overzichtelijk en uitgebreid! Zeker aan te raden :)"

Emma (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Het helpt mij om per domein de opdrachten te kunnen maken en daar meteen uitleg van te kunnen krijgen als ik die opdracht niet snap. De uitleg zelf is ook heel duidelijk en ik begrijp het meteen een stuk beter !"

Melissa (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Ik had het examen iets te makkelijk ingeschat en 5 dagen van te voren wist ik me geen raad, de examentraining van Menno heeft me toen ontzettend geholpen!"

Femke (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Altijd met moeite een voldoende voor wiskunde gehaald maar met de examentraining van Menno snap ik eindelijk alles en kan ik de examens met vertrouwen aan!"

Emma (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Ik maakte me een beetje zorgen over wiskunde omdat het veel was en ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen. Nadat ik dit had gekocht was ik meteen gerust gesteld. Menno heeft een mooie website met uitleg en oefeningen per onderwerp, daarnaast kan je ook nog vragen stellen die echt heel erg snel worden beantwoord! Als kers op de taart heb je van elke examenvraag vanaf 2017 een uitleg video van Menno, beter kan het niet!"

Anna (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Super handig voor je examens, alle examenstof duidelijk in één overzicht!"

Manouk (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"De training is overzichtelijk en de uitleg is super duidelijk met alle filmpjes. Het geeft me echt veel meer vertrouwen in het examen. Zeker een grote aanrader!"

Sophie (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Geweldige training! Het is erg duidelijk, omdat het naar domein is geordend met bijpassende opgaven. Dankuwel Menno!"

Elise (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Super fijne training! Alle stof wordt duidelijk uitgelegd, de opgaven zijn handig om te oefenen en als je iets niet snapt, kan je het filmpje kijken of kan je een vraag stellen, die Menno snel beantwoordt. Ik vond dit de ideale training :)"

Emma (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Top training, zeker aan te raden!"

Ella (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Super duidelijke en uitgebreide video’s. Sowieso een aanrader voor het voorbereiden voor je CE en je krijgt ook snel een antwoord als je een vraag hebt!"

Jesper (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Altijd met moeite een voldoende voor wiskunde gehaald maar met de examentraining van Menno snap ik eindelijk alles en kan ik de examens met vertrouwen aan!"

Emma (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Super duidelijke en uitgebreide video’s. Sowieso een aanrader voor het voorbereiden voor je CE en je krijgt ook snel een antwoord als je een vraag hebt!"

Linet (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Erg fijne manier om alle stof na te lopen en je goed voor te bereiden op het eindexamen!"

Mart (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Zeker aan te raden, zonder Menno was ik nergens!"

Julie (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Hele goede training!"

Mathilde (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"De hoeveelheid oefenopgaven met video-uitleg is super fijn. Duidelijke uitleg en snel met het beantwoorden van vragen. Zeker de moeite waard!"

Timon (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Het is een hele fijne examentraining waarbij alles mogelijk aan bod komt op je eigen tempo. Topper Menno"

Sterre (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"De examentraining van Menno is top. Zoals altijd legt Menno alles goed uit en hij helpt je ook met opgaves en examens maken! Zeker doen dus!"

Willem (deelnemer online examentraining vwo A 2021) 


"Hele handige en duidelijke video's."

Sem (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Hele fijne training om alle stof te herhalen, zeker als je het lastig vindt om zelf aan de slag te gaan met een vak zoals wiskunde, je kan gewoon video's kijken en dan heb je alle stof herhaalt. Je kan ook vragen stellen en ik krijg snellere reacties dan van mijn docent, dus zeker een aanrader:)"

May (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Door deze examentraining ga ik sowieso een voldoende halen voor mijn wiskunde A examen. Met duidelijke uitlegvideo’s en oefenexamen bij de stof die ik nog niet helemaal begreep!"

Rosalie (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Hele fijne manier om voor te bereiden op het examen. Van uitleg tot oefenopgaven, alles wat je nodig hebt!"

Tam (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"De training heeft mij een stuk zelfverzekerder gemaakt voor het eindexamen. Het is erg overzichtelijk en elk onderwerp komt aan bod. De oefenvragen na elk domein maken het makkelijk om gericht te leren en ik raad het echt iedereen aan!"

Evy (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Per domein staat er precies wat je moet kunnen en kennen dit gaf mij een super goed overzicht ipv dat je getal en ruimte per hoofdstuk gaan leren!"

Merel (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Menno's examentraining is echt superfijn. Ik heb het gevoel dat bijna iedereen van mijn klas het ook heeft gebruikt. De samenvattingsvideo's zijn heel handig omdat je een hele korte uitleg krijgt van de stof. Je kan de alle stof herhalen in ongeveer 2 uur. De oefenvragen per domein vind ik ook heel erg hulpvol, je weet zo zeker dat je een domein snapt. Als je de antwoordenbijlage niet snapt, dan helpen Menno's uitlegvideo's van de opgaves ook heel erg, dat is wat uitgebreider."

Esther (deelnemer online examentraining havo B 2021)


"Ontzettend fijne manier van leren! Alle stof die je moet kennen wordt in verschillende filmpjes stap voor stap uitgelegd op een manier die erg goed te volgen is. Ook oefenexamens worden adhv uitlegfilmpjes duidelijk uitgelegd mocht je aan de uitwerkingen nog niet genoeg hebben. Ik raad het zeker aan!"

Esli (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Ik was bezig met een papieren cursus VWO wiskunde B. Drie maanden voor het centraal examen kreeg ik sterk het idee dat mijn training zwaar te kort schoot. Daarom ben ik begonnen met het kijken van filmpjes van Math with Menno. Zo doende kwam ik er achter hoeveel ik niet beheerste en wat ik allemaal al weer vergeten was.  Menno legt alles heel goed uit. Door veel van zijn filmpjes te kijken kreeg ik een begrip voor de onderwerpen die mij tot nu toe ontbrak. Nu ben ik zo veel mogelijk oefenexamens aan het doen, en ik merk dat ik de theoretische kennis steeds makkelijker kan toepassen. Als ik een voldoende haal voor mijn examen heb ik dat voor een groot deel te danken aan Math with Menno."

Aron (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Overzichtelijke en duidelijke examentraining!"

Floor (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik weer een voldoende sta voor wiskunde!"

Jelle (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Menno's examentraining is een aanrader! Fantastische uitleg en een goed overzicht wat je moet leren. Ben zeer tevreden."

Joshua (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Goeie duidelijke cursus met hele goed uitleg. Beste prijs/kwaliteit die je kan hebben bij een wiskunde cursus"

Quinten (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Voor mijn eerste wiskunde toets dit jaar had ik een 4. Ik ben meteen opzoek gegaan naar manieren om dit te voorkomen voor volgende proefwerken.  Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij deze cursus en ik heb sinds ik hem heb gekocht geen enkele onvoldoende meer gehaald. Super bedankt!" 

Milan (deelnemer online examentraining havo A 2021)


"Ik heb de examentraining aangeschaft omdat ik voor wiskunde een diepe onvoldoende had en bang was dat ik het schooljaar niet zou halen. Ik liep minstens vier hoofdstukken achter en kon de klas niet bijhouden. Deze training hielp me om mijn klas in te halen in slechts een paar weken. Het is perfect! Nu hoef ik mijn wiskunde cijfer niet meer te verbergen. "

Ariel (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Ik ben erg blij dat ik de filmpjes van Menno kan gebruiken als extra uitleg in voorbereiding op mijn examens."

Roosmarijn (deelnemer online examentraining havo B 2021)


"Zeker de moeite waard, vooral door de rustige manier van uitleggen."

Julian (deelnemer online examentraining vwo B 2021)


"Door de online examentraining ben ik veel minder tijd kwijt aan het zoeken van extra oefenmateriaal en heb ik meer tijd over om te oefenen.  "

Margot (deelnemer online examentraining vwo A 2021)


"Heel erg bedankt voor deze training! Ondanks we dit jaar geen centrale examens hebben, heb ik deze training kunnen gebruiken voor mijn schriftelijke examens. Door de video's te bekijken en de examenopdrachten te maken, ben ik beter geworden in het aanpakken van vragen; dit zie je dan ook zeker terug in mijn cijfers!"

Anne (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Ik keek al veel van de video's over de stof van wiskunde a op het youtube-kanaal en daardoor is alle stof erg duidelijk geworden. Toen er een eindexamentraining voor wiskunde a beschikbaar kwam voor zo'n (€30,-) lage prijs, wist ik gelijk dat ik dit moest kopen. Vooral omdat ik alleen met de antwoorden van cito sommige opgaven van eindexamenopgaven niet begreep. Door de duidelijke uitlegvideo's per eindexamenopgave vanaf 2017 snapte ik alle opgaven die ik uit deze examens moest maken gelijk. Deze training is top en ik raad hem zeker aan want Menno legt duidelijk uit en van alle stof zijn er veel opgaven te vinden met daarnaast nog alle eindexamenopdrachten vanaf 2017 in 1 video per vraag uitgelegd."

Josefien (deelnemer online examentraining vwo A 2020)


"Een hele fijne training met erg duidelijke stap voor stap uitleg. Daarbij worden de opgaven op dezelfde duidelijke manier uitgelegd. Als je vragen hebt worden deze heel vriendelijk behandeld via de mail. Echt het investeren waard."

Ralph (deelnemer online examentraining vwo A 2020)

"Heel erg fijn en leerzaam!"

Juliette (deelnemer online examentraining vwo B 2020)

"Duidelijke training!"

Reni (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Prima training, uitleg is even duidelijk als op YouTube. Uiteindelijk niet veel gebruikt, omdat de examens niet door gingen. Toch voor mijn SE ook nog een aantal filmpjes gekeken en opdrachten gemaakt. Prijs is een stuk prettiger dan bij een fysieke training, ook vind ik dat je hier meer aan hebt. Een aanrader dus!"

Koen (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Je wiskunde cijfer is met Math with Menno gegarandeerd een voldoende! Menno, je bent een held!"

Jacco (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Super fijne en duidelijke uitleg! Door deze online examentrainingen voelde ik me beter voorbereid voor de toetsen"

Annabelle (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"Menno geeft hele duidelijke uitleg door middel van video's. Daarnaast veel opdrachten om zelf te maken waardoor je de stof een stuk beter begrijpt!"

Milou (deelnemer online examentraining vwo B 2020)


"In plaats van vastlopen bij een som is er een uitgebreide uitleg om je helpen. Mijn productiviteit is verdubbeld en mijn cijfer ging omhoog. Bedankt!"

Pieter (deelnemer online examentraining vwo B 2020)