Herexamentraining

Benieuwd wat anderen van de herexamentraining vinden?
Lees dan hun reviews hieronder!

Gemiddelde beoordeling: 9,5/10 op basis van 112 beoordelingen!

"Ik vond het een zeer geslaagde herexamentraining, waar ik veel heb geleerd en heb geoefend met moeilijke examenvragen. Als je je onzeker voelt voor je herexamen zou ik deze training zeker aanraden, omdat je door het samen oefenen veel meer leert en meer kennis opbouwt. Het was nu voor het eerst van 9:00-16:00 en dat was erg fijn en effectief, omdat er ook pauzes tussen zaten. Ik wil Menno erg bedanken en ik hoop dat ik ga slagen!"

Emy (deelnemer herexamentraining vwo A 2024)


"Ik vond het een goede training, je gaat eerst weer even door de stof heen waarna je direct aan de slag gaat met aansluitende opgaven, hierdoor kan je alles meteen toepassen om te kijken of je het hebt begrepen."

Brecht (deelnemer herexamentraining vwo A 2024)


"Heel handig om de kennis bij te spijkeren! Menno laat goed zien hoe concepten die ingewikkeld lijken, toch vrij simpel uitgewerkt kunnen worden in de praktijk."

Melle (deelnemer herexamentraining vwo A 2024)


"Het is een hele leerzame en handige training in het weekend, het kost je ook wat tijd en geld, maar je krijgt er heel wat voor terug, want je wordt geholpen met je vragen met maar weinig andere mensen, en je gaat dingen echt snappen!"

Joanne (deelnemer herexamentraining vwo A 2024)


"Hele effectieve training. duidelijke uitleg en heel veel opgaves kunnen maken!"

Sascha (deelnemer herexamentraining vwo A 2024)


"De herexamentraining van Menno is van hoge kwaliteit, met de beste tips en trucjes kom je het best door het examen heen. Menno behandeld iedereen zijn vragen en legt het beknopt en goed uit. Wiskunde zou bijna makkelijk lijken door de manier van lesgeven!"

Brent (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"De herexamentraining was een fijne training waarbij de nadruk lag op een aantal punten. Deze hebben we goed besproken & geoefent, waar we ook goed de tijd voor kregen. We werden als groep leuk betrokken, vanaf de voorbereiding tot het einde. 10/10"

Ruben (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Het is echt een top training, je loop de moeilijk opdrachten van je vorig examen door en je kan daar vragen over stellen. Er wordt ook uitleg geven over onderwerpen die je zelf wilt behandelen, dus als je nog ergens moeite mee hebt kan je dat ook bij de training vragen!"

Lisanne (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"Ik vond het een hele fijne training, met veel verschillende belangrijke onderwerpen die besproken zijn. Ook word er op een hele positieve manier gereageerd als er iets fout gaat of het antwoord niet klopt, dit vind ik persoonlijk een hele fijne manier om vervolgens motivatie te behouden om verder te gaan met leren."

Myrdin (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Ik vond het een goede examentaining aangezien de training een goede balans was tussen theorie en praktijk. Zo kon je de theorie die je geleerd had direct toepassen op diverse vragen van voorgaande examens of zelfs het eerste examen uit 2023 tijdvak 1. Op deze manier kon je dan ook zien wat je in het eerste tijdvak fout had gedaan en daaruit concluderen waar je op moet letten voor het tweede tijdvak. Het was dus een geslaagde examentraining en ik ben er wel zeker van dat mijn herexamen net zo geslaagd is als deze training van Menno!"

Alexander (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Goeie training! Uitleg erg fijn en ik kan het iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft bij het slagen van zijn examen."

Joran (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Het was een super duidelijke training met de belangrijkste en meest voorkomende onderwerpen. Alles even herhaalt en opgefrist, dus nu kan ik goed voorbereid het herexamen in."

Romy (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"De training heeft me een goed gevoel en overzicht gegeven van wat ik kan verwachten van een examen in het tweede tijdvak. Nu weet ik ook goed welke onderwerpen ik beter moet leren en de stof is echt goed samengevat. Met duidelijke uitleg en een goed gevoel kan ik mijn herexamen in dankzij Menno, bedankt!"

Sigert (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"Ik heb mee gedaan aan de herexamentraining en het heeft mij ontzettend geholpen om alles weer op een rijtje te zetten met de uitleg erbij was het overzichtelijk. Ik raad het andere mensen ook aan die niet weten hoe ze moeten leren voor hun herexamen! "

Amy (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"Hele fijne training met duidelijke uitleg en veel interactie met de deelnemers."

Femke (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Ik vond de herexamentraining erg fijn en verhelderend! Menno richt zijn aandacht op elke aanwezige in de meeting en personaliseert de training op basis van jouw vooraf aangegeven behoeften. Iedereen wordt betrokken bij de stof en aan het werk gezet. Ook de uitleg is zoals we van Menno gewend zijn: rustig, duidelijk en goed te volgen zoals zijn video's op YouTube. Ik raad dit zeker aan!"

Jill (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Goede uitleg, alles werd in drie uur duidelijk nog voor het examen uitgelegd waardoor ik nu helemaal bij ben met de stof. Er werd ook aandacht besteedt aan het stellen van vragen wat heel erg fijn was."

Belal (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Ik heb mee gedaan aan de herexamentraining en het heeft mij ontzettend geholpen om alles weer op een rijtje te zetten met de uitleg erbij was het overzichtelijk. Ik raad het andere mensen ook aan die niet weten hoe ze moeten leren voor hun herexamen! "

Amy (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"Ik vond het een fijne training zo voor het eindexamen. Nog even de laatste dingen opfrissen om goed het examen in te gaan."

Jolie (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Hele fijne uitleg, ook met stabiele tempo waardoor het makkelijk te volgen was de herexamen moet nu wel lukken."

Paco (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Erg prettige training. Persoonlijke vragen worden uitgebreid beantwoord en Menno legt zoals altijd de lastige stof duidelijk uit."

Alex (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"Echt een hele goeie training! 1) De uitleg was erg duidelijk en makkelijk te begrijpen. 2) Google meet was top want kon gewoon lekker comfortabel vanuit huis de training volgen. 3) Menno is gewoon een legend."

Bram (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"Ik vond de herexamentraining zinvol, om even nog binnen 3 uur het belangrijkste door te nemen voor het examen. Ik namelijk nu het gevoel dat alles op zijn plaats valt, en zo meer vertrouwen in het examen."

Amy (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Ik vond het heel fijn om samen wat opdrachten te bespreken en de theorie duidelijk op een rijtje te hebben, ik heb er veel aan gehad!"

Roos (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Goeie en leerzame training"

Alexander (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"Heel fijne examen training! Veel persoonlijke aandacht, je kan op elk moment vragen stellen en die worden ook behandelt tot je het snapt. Top!"

Emily (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Perfecte examentraining. De vragen die je stelt worden altijd goed beantwoord door Menno zelf."

Mathieu (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"Voor de prijs en de hoeveelheid wat je in korte tijd leert is het zeker een aanrader"

Rayan (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"Was een fijne goede 3 uur die goed zijn besteed, de lastigste dingen zijn besproken. Het was fijn om gedaan te hebben voor mijn her."

Milou (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Als al mijn wiskunde docenten zo duidelijk uitlegden, stond ik een 8 gemiddeld. Top examentraining."

Brandon (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"De training is super! Handig dat verschillende moeilijke onderwerpen stap voor stap heel duidelijk uitgelegd worden en dat het onderwerpen zijn die een grote kans hebben om op het examen voor te komen. Echt top!"

Kevin (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"Zeker een aanrader voor (her)examentraining! Fijne uitleg, duidelijk, je kunt rustig vragen stellen en en krijgt daadwerkelijk antwoord die je nodig hebt. Van tevoren kon je ook je verzoek op theorie insturen."

Liza (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"De training was heel duidelijk. Op het begin kreeg je een inzicht over het examen van het tweede tijdvak met wat tips. Hierna ging je stapsgewijs door een aantal dimensies die op het examen te verwachten zijn met voorbeelden en opdrachten uit voorgaande examens. Verder kreeg je nog duidelijk hulp wanneer dat nodig was."

Daichi (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Erg duidelijk uitleg, neemt voor iedereen de tijd. Actieve training!"

Roos (deelnemer herexamentraining havo B 2023)


"Was super handig!! Als je alles op een rijtje wilt hebben, dan is dit perfect! Bedankt Menno"

Yannick (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"Even wat dieper contact met Menno vond ik fijn. Top dat zo'n wiskundeheld even over je schouder meekijkt. Er is ruimte voor vragen en volgens hem zit in alles wat niet perfect is verbetering. Het is wel een lange zit misschien, maar de met kennis bedekte tijd gaat vlug."

Nathaniel (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Super nuttig en een goede boost voor het examen!"

Puck (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Goede uitleg!"

Floor (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Goede training nu hopen dat k slaag"

Marcus (deelnemer herexamentraining vwo A 2023)


"Fijne training. Mooi duidelijke uitleg. Makkelijk vragen stellen. Dankjewel Menno!"

Merel (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"Deze beste man heeft het wel begrepen! Hij legt goed uit en duidelijk. Ook neemt hij goed de tijd om opdrachten samen te doen en hij zorgt dat iedereen betrokken blijft door iedereen meerde beurten te geven. Ook krijg je tijd om zelf even te denken en de vragen te beantwoorden."

Nadia (deelnemer herexamentraining havo A 2023)


"Nice bijles met Menno!"

Darwyn (deelnemer herexamentraining vwo B 2023)


"Math with Menno biedt een uitstekende Havo Wiskunde B herexamentraining aan. Ik heb onlangs deelgenomen aan de training en het was echt geweldig. Menno, de docent, heeft een diepgaande kennis van het onderwerp en weet op een duidelijke en begrijpelijke manier de complexe concepten uit te leggen. Wat ik vooral waardeerde aan de training was de gestructureerde aanpak. Menno ging systematisch door elk onderdeel van het examenprogramma en zorgde ervoor dat we alle belangrijke onderwerpen behandelden. Hij gaf ook handige tips en strategie├źn voor het oplossen van verschillende soorten wiskundige problemen. De oefenopgaven die tijdens de training werden gegeven, waren zeer nuttig. Ze waren vergelijkbaar met de opgaven die op het daadwerkelijke examen worden gesteld, waardoor ik goed voorbereid was op wat ik kon verwachten. Menno nam de tijd om de oplossingen grondig door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Dit zorgde voor een interactieve leeromgeving en hielp me mijn begrip van de onderwerpen te verdiepen. Een ander aspect dat ik waardeerde, was de persoonlijke aandacht die Menno aan elke student gaf. Hij nam de tijd om individuele vragen te beantwoorden en te zorgen dat iedereen de stof begreep. Hij was geduldig en bemoedigend, wat bijdroeg aan een positieve en ondersteunende sfeer tijdens de training. Al met al kan ik de herexamentraining van Math with Menno ten zeerste aanbevelen. Dus als je op zoek bent naar een effectieve en kwalitatieve herexamentraining voor Havo Wiskunde B, dan is Math with Menno zeker een goede keuze. "

Shazyr (deelnemer herexamentraining havo B 2023)