Reviews

Benieuwd wat anderen van het examenweekend vinden?
Lees dan hun reviews hieronder!

Op Instagram vind je foto's van de trainingen van 2023:
vwo B I, vwo A I, havo B I, havo A I, vwo B II, vwo A II, vwo B III,
vwo A III, havo B III en havo A II.

Gemiddelde beoordeling: 9,4/10 op basis van 308 beoordelingen!

"Hele enthousiaste en duidelijke uitleg! Ik snap alle stof binnen 2 dagen! Super blij en bedankt! :)"

Daphne (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Een hele fijne examentraining, je herhaalt alle onderwerpen waardoor je zeker weet dat je niks mist op het examen. Ik heb echt het gevoel dat ik nu een stuk beter voorbereid op het examen ben (nog wel veel oefenen natuurlijk). Bedankt Menno!"

Sofie (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"De examentraining was erg leuk en leerzaam. Al de theorie wordt uitgelegd en mee geoefend. Ook vond ik het heel fijn dat de klas erg betrokken werd tijdens de examentraining. Iets wat ik miste in mijn eigen lessen. Zeker een aanrader dit."

Rohan (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Menno legt heel goed uit en ik heb heel veel aan deze examentraining gehad."

Elien (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Super goede examentraining! Enorm veel geleerd en echt heel handig dat alles herhaald wordt net voor de examens. Echt een aanrader!"

Natália (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Leerzaam weekend, veel geoefend en binnen 2 dagen helemaal voorbereid op het examen!"

Dominique (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Het was een zeer goede en duidelijk examentraning. Zeker de moeite waard en een hele fijne voorbereiding voor je centraal eindexamen."

Milou (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Heel erg fijn deze examentraining. Ik heb er heel veel aan gehad, vooral omdat alles zo duidelijk is uitgelegd. Ik heb nu toch nog even wat extra vertrouwen in het examen."

Sofie (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Beste wiskunde training die er is, na de training ben je op de Menno manier klaar gestoomd voor het wiskunde examen"

Marlon (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Super, ga dit allemaal nu meteen doen. Ik ga sowieso een 10 halen!"

Seth (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Leerzaam weekend, goede uitleg en een leuke manier van lesgeven, je kan zoveel vragen als je wilde en je werd altijd vrijwel meteen geholpen. Ik ben zekerder voor mijn examen na dit weekend. Voor iedereen aan te raden!"

Pim (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Dit was de beste examentraining die ik heb gevolgd. Ik sta er van versteld dat ik in 2 dagen met Menno zoveel stof heb verwerkt en geleerd. Ik zou dit zeker aanraden als je moeite hebt met wiskunde."

Jasper (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Ik vond het super leerzaam, alles werd weer samengevat en opgefrist. Heel overzichtelijk en de tijd vloog voorbij. Ik raad dit voor iedereen aan!"

Noëlle (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Suuuper chille vibe, alles uitgelegd en geoefend, ook was het erg gezellig en heel nuttig. Menno luistert naar en helpt iedereen dus dat was top (: ik heb genoten."

Danae (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Super fijne training! We hebben alle stof behandeld en hebben een fijne samenvatting/overzicht gemaakt van de stof. Goeie uitleg en al mijn vragen zijn beantwoord."

Eline (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Hele fijne examentraining, zeker een aanrader!"

Len (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"De beste examentraining die je kan krijgen voor wiskunde, alles wordt goed uitgelegd is goed verzorgd ook wordt je goed geholpen met alle vragen die je hebt. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden!"

Dax (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Super leerzaam weekend, kort en krachtig alle belangrijke stof herhaald en bijgespijkerd en kon er meteen mee aan de slag! Veel van opgestoken en gaat me zeker helpen een goed cijfer voor het examen te halen.  Zeker een aanrader!"

Just (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Ik vond het een super leerzaam maar gezellig weekend! Ik heb nu veel meer vertrouwen in het centraal examen. Dankjewel Menno!"

Wies (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Het is een super leuke en leerzame training. Menno legt alles goed en overzichtelijk uit."

Emy (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Twee jaar geleden deed ik HAVO eindexamen en heb ik ook de wiskunde examen training gevolgd van Menno. Dit beviel mij zo goed dat ik toen ik besloot VWO te doen ook weer deel wilde nemen aan het examen weekend. Menno legt goed uit en betrekt je goed bij de les. Hij neemt voor iedereen tijd zodat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat! Ik zou het zeker aanraden, zowel voor leerlingen die er goed voor staan als leerlingen die er minder goed voor staan is het zinvol!"

Lotte (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Ik ben echt heel erg enthousiast over deze examentraining! Alles wat ik eerst niet snapte, heeft Menno heel duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden en handige tips, waardoor de opgaves ineens stukken logischer en makkelijker leken. Wiskunde is niet mijn beste vak waardoor ik eerst best bang was voor het eindexamen wiskunde, maar nu heb ik er echt vertrouwen in dat ik een goede voldoende ga halen. Ondanks de best hoge kosten zou ik deze examentraining zeker aanraden, omdat het een hele goede investering voor het wiskunde eindexamen is."

Babette (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Examentrainig was top! 2 jaar terug Havo A gedaan en nu Vwo A en beide trainingen zijn geslaagd. Nu laatste eindexamen wiskunde maken en ik kan zeggen dat ik er helemaal klaar voor ben. Menno bedankt!"

Dawid (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Ik ben ontzettend blij dat ik het een examentraining gevolgd heb bij Menno. Hij geeft super goede en vooral gestructureerde uitleg. Zeker een aanrader als je eindexamen moet doen!!!"

Noa (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Ik vond de training van Menno super leerzaam en daarnaast ook nog eens erg leuk. Hij kan heel goed uitleggen en je snapt de stof door hem echt beter. Ik zou iedereen de examentraining van Menno aanraden!"

Britt (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Het was een super leerzame, maar ook heel gezellige examentraining! De stof wordt duidelijk uitgelegd en er is genoeg oefenmateriaal beschikbaar voor de training. Ik kan nu voorbereid de examens in!"

Nikki (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Super bedankt voor deze leerzame dagen. Het heeft mij zeker geholpen en ik kom er zelfverzekerd uit! De filmpjes helpen natuurlijk ook altijd, maar zo’n examenweekend helpt toch meer voor mij en het is natuurlijk erg gezellig."

Norah (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Zeker aan te raden, fijne manier van werken en het programma sluit goed aan bij de examenstof."

Amy (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Training is echt top om je voor te bereiden voor je examen. Door Menno’s manier van lesgeven ben je op een goeie manier geforceerd om mee te doen, waardoor je de stof nog beter begrijpt."

Millie (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Inhoudelijk was dit de beste examentraining ooit! Een aanrader voor jong en oud."

Jay (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Duidelijke uitleg, fijn dat het een lekker klein groepje was zodat er onverdeelde aandacht was voor iedereen! Super veel geleerd, ga hier zeker wat aan hebben:)"

Tove (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Door de examentraining ken ik alle stof voor het eindexamen en ik heb door het oefenen ook meer vertrouwen gekregen met de stof, zeker een aanrader."

Chiel (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"De examentraining van Menno is een mega goede examentraining waar je heel veel aan hebt. Alles wordt duidelijk en samengevat uitgelegd door de legend Menno zelf! Dit moet je niet missen!"

Samuel (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Super fijne examentraining! Deze 2 dagen meer concentratie dan de gemiddelde wiskundeles. Het wordt leuk gegeven, maar tegelijk ook hard aan het werk."

Reza (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Deze examentraining was een droom die uitkwam!! Nu ipv op youtube menno’s filmpjes kijken, heb ik in 2 dagen een duidelijke en fijne uitleg gekregen en voel ik me beter voorbereid op het examen. Naast de uitleg heb je steeds per onderwerp goede oefeningen die je ook nog na de training kan maken als extra voorbereiding. Al met al een top weekend en heel erg bedankt menno!!"

Cathelijne (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"De training is een goede tweedaagse samenvatting van alle wiskunde stof die er is en bereid je helemaal voor op je examen!"

Sam (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"De examentraining was echt fantastisch! Ik heb onwijs veel geleerd, en ook met wat ik juist niet hoef te leren voor het examen wat ook weer tijd scheelt. Zeker weten aan te raden dus!"

Justin (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Duidelijke en overzichtelijke training om alles even op te frissen. Moet goed komen met het wiskunde B examen :)"

Amani (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Menno is mijn oude docent en het was fijn om weer kwaliteit uitleg te krijgen van hem!"

Sivan (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Het was een hele duidelijke uitleg en daarna goed geoefend. Fijne samenvatting om nu nog de laatste dagen mee te oefenen."

Carissa (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Heel handig, alle stof werd heel duidelijk en helder uitgelegd - met samenvatting. Thuis moet je natuurlijk wel nog oefenen. Vooral ook gezellig en leuke sfeer!!"

Felicia (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Prima examentraining, duidelijke uitleg en een uitstekende planning!!!!!"

Amir (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Menno heeft alles zodanig uitgelegd dat ik zonder genoeg voorkennis (behalve MAVO kennis van 9 jaar geleden) alles heel goed begreep. Goede begeleiding, herhaling van de nodige basisvaardigheden en heel veel oefenen! Ik twijfelde of de training waardevol zou zijn, omdat ik bang was niks te begrijpen van VWO wiskunde A. Achteraf gezien ben ik ontzettend blij dat ik ben gegaan, want het is zeker nuttig geweest! Ik kan de training 100% aanbevelen!"

Melda (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Menno kan echt super goed uitleggen. Het is heel fijn om in een klein groepje voor het examen te oefenen en je krijgt goed het gevoel dat je weet wat je ik het examen kan verwachten. Ook de manier waarop Menno zijn service aanbiedt en zijn leerlingen behandelt is echt top! Fijne examentraining zeker een aanrader."

Sabiha (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Bedankt Menno, voor de ontzettend leuke, nuttige en fijne examentraining! In twee dagen tijd heb je ons helemaal ready gemaakt voor het examen, programma was erg goed ingedeeld. Ik heb er veel geleerd en kan het iedereen aanraden:)"

Jayliah (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"hele goeie examentraining! menno gaf heel enthousiast les en hielp je op een aardige en nuttige manier. alle stof voor het eindexamen wordt behandeld en ik heb het gevoel dat ik beter voorbereid ben voor het examen. er wordt serieus lesgegeven en toch hangt er nog een luchtige en gezellige sfeer. een aanrader!!"

Lindsey (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Hele fijne training door eerst alle stof door te nemen. Het was heel fijn voor je zelfvertrouwen, omdat je erachter komt dat je eigenlijk heel veel weet. De kleine groep is ook fijn waardoor je genoeg aandacht krijgt."

Melissa (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Het waren twee hele gezellige dagen. Ik heb er erg veel van opgestoken en dat heeft mij een veel beter gevoel gegeven over het examen maken!"

Naomi (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Heel blij dat ik dit gedaan heb, het was super leerzaam en ook nog eens gezellig. Ik ga nu met volle zekerheid m’n examen maken!"

Ylva (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Legt duidelijk uit en helpt wanneer het nodig is. Wiskunde leek makkelijk door Menno terwijl ik er niets van snap normaal"

Dale (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Fijne overzichtelijke training om alles op te frissen, ik ga met een zeker gevoel mijn examens in!"

Daniëlle (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Hele fijne examentraining! Goede en duidelijke uitleg over alles, echt een compleet overzicht. Fijne opbouw van de onderwerpen en genoeg pauzes ertussen. Veel persoonlijke aandacht door de kleine groep."

Emma (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Super leerzame, compacte en gezellige examentraining!! Ik heb binnen één weekend alle examenstof voor wiskunde kunnen herhalen en tegelijkertijd veel lol gehad met Menno en de andere leerlingen."

Floris (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Menig docent komt niet in de buurt van de kennis van Menno!"

Tom (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Het was super leuk, gezellige groep en goede verhouding stof en oefening!"

Valentijn (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Heb heel veel geleerd tijdens het examenweekend, en het is super gezellig! En wie wilt nou niet Menno ontmoeten?! ;)"

Yara (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Subliem. En naast de goeie uitleg is er onbeperkt gratis warme chocomel en koffie!"

Lena (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Heb heel veel aan dit examenweekend gehad. Super veel geleerd, geoefend en was heel gezellig!"

Lotte (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Door de training begrijp ik het echt veel beter. Ik kom veel beter door de examenopdrachten heen. Hele duidelijke en fijne uitleg en ook heel gezellig!"

Meike (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Zeer gestructureerd - goede balans theorie/oefenen - met relaxte Menno/sfeer "

Kees (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Goede overzichtelijke examentraining. Is zeker aan te raden! En natuurlijk ontmoet je de echte legende Menno wat het toppunt is van de examentraining!"

Manon (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"De training was een goeie opkikker om weer alle basis te begrijpen, waardoor je de vragen makkelijker kan begrijpen en uit elkaar kan halen. Daarnaast waren de lessen goed gevuld waardoor je altijd wel iets te doen had. Verder was het erg gezellig en raad het zeker aan aan vrienden."

Robin (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"De training was een goede samenvatting van de examenstof. Ik denk dat het examenweekend mij gaat helpen om een voldoende te halen voor het wiskunde eindexamen"

Esmee (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Ik vond het examenweekend erg prettig om te doen. Ook was het erg gezellig. Echt een aanrader!"

Luit (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Het was fenomenaal, dankje Menno"

Cecily (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Het was legendarisch en fantastisch "

Sam (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Hele goede training, je leert er veel van en hebt alle examen stof in 2 dagen geleerd."

Merel (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Ik vond het heel fijn, en ga met vertrouwen m’n examens in!"

Sara (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Ik vond het fijn weekend, ik snap het nu beter en ga met meer vertrouwen het examen in"

Noa (deelnemer examenweekend havo A 2023)


"Ik heb onlangs een examentraining gevolgd en het was echt handig. De cursus was goed georganiseerd en het materiaal was gemakkelijk te begrijpen. Menno kan hartstikke goed uitleggen en het was heel fijn om alles goed en snel te herhalen. Ik zou deze cursus ten zeerste aanbevelen aan iedereen die eindexamen doet!"

Nina (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Heb er heel veel aan gehad! Alle stof wordt stap voor stap duidelijk behandeld. Ik vond het ook fijn dat er een rooster van te voren gemaakt werd met onderwerpen + korte pauzes tussendoor."

Liv (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Leuke en vooral leerzame dagen! Een goede optie voor als je alle onderwerpen van het examen wilt oefenen en om deze onderwerpen op een rijtje te krijgen."

Binck (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Een super goede examentraining! Met een klein groepje, dus veel persoonlijke aandacht voor vragen, erg gezellig en leerzaam!"

Roos (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"Fantastische examentraining"

Diederick (deelnemer examenweekend havo B 2023)


"De uitleg is altijd heel duidelijk en helder. Menno heeft veel geduld en zorgt er voor dat je je op je gemak voelt waardoor er een prettige werksfeer ontstaat. Het is fijn dat er altijd de mogelijkheid is om vragen te stellen. Daarnaast zijn de materialen die er bij komen heel handig."

Jessica (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Het was echt zo goed en duidelijk, als je lui bent is dit echt een super aanrader, want je krijgt binnen 2 dagen echt alle stof binnen voor je examens!!!"

Cathalijne (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Ongelofelijk leerzaam. Ik heb in 2 dagen alle stof voor het eindexamen geleerd en ik kan het nu veel eenvoudiger toepassen voor mijn eindexamen en ook nog mijn toetsweek! Super tevreden:))"

Ouissam (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Ik heb in 2 dagen meer grip gekregen op de wiskunde stof voor mijn eindexamen dan ik in 3 jaar heb gehad."

Philipa (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Menno, echt mijn redder in nood geweest dit weekend. Super veel geleerd en was super gezellig!"

Valerie (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Prima combi theorie en examentraining"

Kees (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Ik heb veel geleerd van deze training. Ik weet nu hoe ik moet oefenen en ga vol vertrouwen het examen in!"

Sara (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Erg leerzaam"

Noé (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Hele duidelijke (overzichtelijke) uitleg, zeker de tijd waard!"

Julian (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"De dag vliegt voorbij, de tijden zijn fijn en je hebt een hele productieve dag. Ik heb echt het gevoel dat ik vooruitgang heb gemaakt. Bedankt Menno!"

Iria (deelnemer examenweekend vwo A 2023)


"Examentraining was top en erg handig. Locatie was makkelijk bereikbaar via trein en kort wandelen vanaf het station. Menno is een hele sympathieke man en kan snel en duidelijk uitleggen. De sfeer was leuk en daarom waren de lessen draagbaar!"

Cas (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Super leerzaam weekend gehad! Je krijgt in korte tijd een goed overzicht van alle examenstof en gaat met een voldaan gevoel naar huis! Ik zou het iedereen aanraden want Menno legt het super duidelijk uit waardoor je alles goed begrijpt en kan toepassen!"

Mila (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Ik heb deelgenomen aan de training om de puntjes op de i te zetten en met een vertrouwend gevoel de examens in te gaan. Dit is goed gelukt, alles is duidelijk. Bedankt Menno!"

Frédérique (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Super fijne en duidelijke uitleg. Verder fijn dat je met weinig leerlingen bent en was gezellig genoeg hulp enzovoort. Dankjewel! :-)"

Fay (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Ik vond het een erg leerzame training, ik voel me nu goed voorbereid voor het eindexamen! Menno's uitleg is erg helder en de kleine groep in de training is heel fijn, je wordt goed geholpen!"

Raksha (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Goede samenvatting met aandacht voor wat er in de examens (kan) komen"

Chao (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"In 2 dagen de hele examenstof gedaan, super efficiënt en leuk!"

Quinten (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Erg interessante training. Veel aan gehad, nu nog het examen halen"

Jasper (deelnemer examenweekend vwo B 2023)


"Erg leerzaam en goede en fijne persoonlijke feedback!"

Donna (deelnemer examenweekend havo A 2022)


"Ontzettend interactief en vooral gezellig!! Ik heb genoten."

Jade (deelnemer examenweekend havo A 2022)


"Erg handig voor je examen."

Sophie (deelnemer examenweekend havo A 2022)


"Hele duidelijke uitleg en goede structuur."

Marijn (deelnemer examenweekend havo A 2022)


"Super leuk en veel geleerd!"

Abel (deelnemer examenweekend havo A 2022)


"Super informatief weekend!! Duidelijke uitleg en Menno is super behulpzaam. Zeker aan te raden :)"

Lina (deelnemer examenweekend havo A 2022)


"Top training! Heel veel geleerd en echt het gevoel dat ik het nu snap. Ook was de sfeer tijdens de training en pauzes erg goed echt een aanrader!"

Marnix (deelnemer examenweekend havo A 2022)


"Zeer geslaagd weekend! Voor iedereen aan te raden. Menno legt alle examenstof uit met voorbeeldopgaven en beantwoord al je vragen! Er is genoeg tijd om te oefenen met oude examens. Het neemt de spanning weg en geeft meer zelfverzekerdheid voor het examen!"

Maud (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Super training. Na twee dagen heb je echt het gevoel dat je er helemaal klaar voor ben en je heb alle tijd om ook je eigen vragen te stellen, mocht Menno deze niet al beantwoord hebben in zijn uitleg. Je gaat met een volledige samenvatting naar huis die je goed kan gebruiken bij het oefenen (of om half twee in de nacht voor je examen) en je hebt een goed overzicht over wat er van je verwacht op het examen. En natuurlijk: Super gezellig en een leuke sfeer! "

Manouk (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Alles kort en eenvoudig uitgelegd, je gaat zonder stress je examens in. Veel geleerd maar ook gelachen, Helemaal top!"

Dominic (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Echt een hele goede examen training! Voor mijn examen ben ik heel goed voorbereid! Zeker je geld waard! Hij legt het heel goed uit aan iedereen en geeft ook goede persoonlijke aandacht voor je vragen dus dat is echt heel fijn!"

Fiona (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"De examentraining was top, ik heb er super veel van geleerd. Je herhaald alle stof en het wordt heel duidelijk en logisch uitgelegd zodat je het echt goed begrijpt. Verder maken we examen opdrachten om jezelf te checken of je het echt begrijpt, zo niet? Dan kan je goed vragen stellen en wordt je gelijk geholpen omdat we met weinig mensen per weekend in de klas zitten. Echt een aanrader! "

Beau (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Ik vond de examentraining echt helemaal top! ik heb nog nooit zoveel geleerd en ik ga met veel meer zelfvertrouwen het examen in."

Jennifer (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Hele fijne examentraining met goede uitleg en hulp bij het maken van opgaven!"

Pana (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Leerzaam weekend en er wordt helder en met geduld uitgelegd."

Djumana (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Top training! Perfect als je school docent niet kan uitleggen."

Ura (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Deze training was echt super nuttig! Ik raad het zeker alle examen kandidaten aan met havo wiskunde b! :))"

Eline (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"Helemaal top! Heeft heel veel duidelijkheid gegeven en zorgde er voor dat het erg overzichtelijk was."

Lauren (deelnemer examenweekend havo B 2022)


"De examentraining was super goed en heeft me erg geholpen! Je moet het niet onderschatten want het is erg intensief, maar is het zeker waard. de stof geeft Menno heel structureel en legt hij goed uit. Zeker een aanrader als je wiskunde ingewikkeld vindt!"

Marith (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Top examenweekend! Klaar voor het examen. Raad het zeker aan voor de niet zo wiskundige onder ons :)"

Lila (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Top examentraining! Hele goede voorbereiding voor het examen. Het neemt vooral de spanning weg en geeft meer zelfverzekerdheid voor het examen. Je weet beter wat je kan verwachten! "

Marthe (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Super erg aan te raden! Een kleine klas met genoeg aandacht en een heel overzichtelijk schema voor het weekend. En Menno is natuurlijk gewoon een topper dus beter kan haast niet :))"

Kyana (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Leuke twee dagen gehad, enorm veel geleerd en het was super gezellig! Echt een aanrader!!!"

Benthe (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Leuk en leerzaam examenweekend en je hebt na het weekend een goed overzicht/samenvatting van alle examenstof"

Noa (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Menno echt een toppertje. Examentraining geeft echt een duidelijk overzicht van wat ik moet weten voor het examen. Ga nu met veel minder stress het examen in"

Rosa (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Super leerzame examentraining! Alles duidelijk uitgelegd en veel geoefend! Menno is super enthousiast en dat motiveert je! Ik ga hierdoor met meer vertrouwen mijn examens in."

Eva (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Duidelijke en enorm handige examentraining! Ik ga in ieder geval met meer vertrouwen mijn examen in :)"

Sterre (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Menno je bent een held! Je hebt mij enorm geholpen met een overzicht te maken over alle stof. Ik weet nu hoe ik de vragen aan moet pakken zonder dat ik gelijk in de stress schiet! :). Jouw wiskunde kennis en enthousiasme heeft mij ook enorm gemotiveerd. Bedankt!  "

Anne (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Echt een super nuttig examenweekend! Heel veel van geleerd!"

Christine (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Echt een ontzettend fijne training. Heeft zeker geholpen met een goede samenvatting maken."

Elisa (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"De examentraining was erg leerzaam en heel leuk. Menno is erg grappig en kan goed en gestructureerd uitleggen. Ik voel me goed voorbereid voor mijn examen"

Sabine (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Goede examentraining, zeer gestructureerd met duidelijke uitleg. Top voorbereiding!"

Sjoerd (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Na deze training snap ik alles beter dan na 3 jaar wiskunde B."

Alisa (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Duidelijke, gestructureerde uitleg"

Astrid (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Ik vond het een goede leerzame training. Alles wat je moet leren voor je examen komt langs en je gaat echt met meer vertrouwen je examen in."

Emmelieke (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Heel leerzaam, ik heb Menno als docent gehad & ik had daarom al hoge verwachtingen. Deze verwachtingen heeft hij met een flinke marge overtroffen! Echte aanrader!"

Fleur (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Fijn om alle stof door te nemen! Na ieder onderwerp was er ruimte dit ook meteen te oefenen. Het was daardoor een fijne afwisseling tussen theorie en dit toepassen op de praktijk."

Ingmar (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Top"

Joris (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"De training was enorm behulpzaam om alle examenstof op een rijtje te krijgen. Daarnaast wist Menno precies te vertellen welke onderdelen vaak en minder vaak op het CE voorkomen. Na dit examenweekend ga ik zeker slagen!"

Femke (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Op YouTube is Menno zoals de meeste weten echt goed, maar de examentraining is echt op ander niveau! Deze legende legt alles echt abnormaal goed uit. Als je nog steeds een onvoldoende haalt op wiskunde na deze examentraining ligt het toch echt aan jezelf. Bedankt Menno!"

Anthony (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Hele fijne en duidelijke uitleg en goed gericht op het halen van je eindexamen wiskunde!"

Sophie (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Ik ben heel erg tevreden over de examentraining. Naast dat Menno top uitleg geeft is hij ook super aardig en gezellig. In de pauzes kletst hij lekker mee en worden er leuke grappen gemaakt. Ik heb nu een duidelijk overzicht van alle stof en heb hiermee kunnen oefenen en vragen kunnen stellen. Ik heb er nu vol vertrouwen in dat ik mijn wiskunde b examen ga halen! Bedankt Menno!"

Anemone (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Duidelijke training, alle stof wordt behandeld in een goed tempo. Menno is een legend en ik ben nu veel beter voorbereid op mijn examen."

Roemer (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Top examenweekend waar alles kort maar grondig is uitgelegd. Iedereen krijgt vaak de beurt en Menno stelt vragen op jouw niveau. De persoonlijke aandacht en grappigheid die Menno biedt is perfect! Bedankt!"

Casper (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Wat een top examentraining. Lekker concreet en simpel. Niet teveel hocus pocus en direct naar wat je wilt weten. Volgzaam was het zeker."

Isaac (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Super examentraining, Menno legt supergoed uit en het is allemaal erg duidelijk. Er is geen betere examentraining te volgen dan deze. Er is aandacht voor iedereen en al je vragen worden beantwoord. De examentraining is alleen maar aan te raden."

Kas (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Echt heel veel aan gehad!! Ik heb een heel duidelijk overzicht van de examenstof en Menno kon je overal helpen waar je problemen had. Enorm leerzaam! :)"

Noëlle (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Het was een hele leuke examentraining. Erg leerzaam en super nuttig voor het examen. Menno is ook super grappig en de sfeer is ook top. Ik voel me nu een stuk beter voorbereid op mijn examen."

Roel (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Was super gezellig! En leerzaam natuurlijk :)"

Maud (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Top cursus! Dat wordt slagen met een dikke voldoende!"

Sueda (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Ik vond het een hele fijne en goede examentraining. We hebben alle stof besproken met veel voorbeeld opgaven! Heb alle vertrouwen in mijn eindexamen!"

Hannah (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Hele fijne en handige training!! + gezellig :)"

Meike (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Heel goede training die zeker niet te lang duurt, waarbij je alles gaat doornemen en examens tegelijk oefent!"

Jurre (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Superfijne examentraining! Hele fijne manier van werken, een goeie afwisseling van stof en opdrachten maken. Heel fijn net voor mijn eindexamens. Ik ben erg tevreden!"

Yasmin (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"De legend stelt niet teleur, hij geeft duidelijke uitleg en je krijgt een stabiele samenvatting voor je Centraal eindexamen."

Ties (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Hele fijne training, veel geduld en duidelijke uitleg."

Isa (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Super bedankt Menno, ik heb erg veel geleerd dit weekend."

Nick (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Wat een top training! Echt super fijn, na dit weekend heb je echt het gevoel dat je een 10 gaat halen. Vandaar ook een 10 voor deze training!"

Pepijn (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Veel beter dan mijn eigen wiskunde docent!"

Josephine (deelnemer examenweekend vwo A 2022)


"Echt een superleuke examencursus. Zelfs als je het gevoel hebt voor elke toets door het jaar heen hard te hebben geleerd, legt deze cursus verbanden waar je enorm veel aan hebt. Je krijgt inzicht en overzicht over wat je moeilijk vindt en wat je al beheerst. Een aanrader voor iedereen."

Micki (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Dé voorbereiding op je eindexamen wiskunde! Door tips, besprekingen van examenoefeningen en theorie krijg je alle vertrouwen die je nodig hebt om te slagen voor wiskunde!"

Morris (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Echt een hele fijne training, zeker aan te raden! Alle stof wordt behandeld dus dan heb je veel meer overzicht en voel je je veel zekerder over je voorbereiding. En het was ook nog eens supergezellig! "

Veerle (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Menno geeft duidelijk en rustig uitleg zodat je meteen alle examenstof op een rijtje hebt, heel fijn om stress-vrij het examen in te gaan"

Tessa (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Door zijn goede uitleg begreep ik eindelijk waar regels etc. vandaan komen zodat ik het zelf makkelijker kon toepassen in examenopgaven. Klassikaal en zelfstandig gewerkt, echt top!! Bedankt!!"

Shona (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Ik vond het echt gaaf om Menno te ontmoeten en vond het best handig om alles door te nemen in maar 2 dagen, dus goeie!"

Basma (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Duidelijk uitleg met veel nutte informatie en erg gezellig"

Martin (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Hij behandelt niet alleen de moeilijke stof maar ook de basisstof die meestal al deels is weggevaagd waardoor ook de moeilijke stof meer te begrijpen is. Het weekend is enorm intensief maar door de manier van behandelen en vele pauzes is het heel erg goed te volgen allemaal. Ook door hoe Menno uitlegt en de vele grapjes tussendoor is er een hele leuke sfeer."

Bente (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Het was echt een heel nuttig weekend! Menno is (verrassend genoeg) heel humoristisch. Verder is echt alle stof voorbij gekomen dus dat helpt echt!"

Mijntje (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Heel duidelijk en ook fijn dat we oefende doormiddel van oude examenopdrachten. Zo ben je ook gelijk op niveau voor het CE."

Manal (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"De tijd is goed verdeeld. Ook krijg je hele fijne uitleg per onderdeel en krijg je genoeg kansen om vragen te stellen. En ondanks al het harde werk blijft het de hele dag door ook gewoon gezellig!"

Romy (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"Normaal maakt wiskunde me depressief, maar heb me dit weekend nul keer zo gevoeld. Fijne sfeer in de klas, duidelijke uitleg en fijne oefenvragen!"

Hannah (deelnemer examenweekend vwo B 2022)


"In 2 dagen helemaal voorbereid op mijn examen en ook een gezellige sfeer! Doen!"

Thijmen (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Fijne examentraining! Ik heb veel geleerd en meer vertrouwen in het eindexamen!"

Annemijn (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Hele goede, duidelijke, uitgebreide uitleg. Na de training wist ik alles wat ik daarvoor niet wist of niet snapte. Heel overzichtelijk en als leerlingen iets niet snapte voor iedereen een uitleg op een net iets andere manier waardoor het voor iedereen te begrijpen is. Top cursus en zeker aan te raden!!!"

Isabella (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Een erg geslaagd weekend! Je bent twee dagen intensief bezig met alle wiskunde examenstof. Je herhaald alles en het wordt op een leuke manier uitgelegd. Menno betrekt je goed bij de lesstof, waardoor je zelf ook meedenkt. Ook hangt er enorm leuke sfeer in de groep. Ik heb ontzettend veel geleerd!"

Lotte (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Ontzettend nuttig weekend. Mega gezellige sfeer en ontzettend veel geleerd! Echt een aanrader!"

Rosanna (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Ik vond het een fijne gestructureerde examentraining. Het had een strak schema wat het heel fijn maakte, want de tijden waren precies lang genoeg tussen de les en de pauzes. Menno legde de stof in 2 dagen kort maar krachtig uit. Eerst legt hij klassikaal theorie uit en betrekt hij ons erbij. En daarna zelfstandig examens oefenen, waarvan ik eerst dacht mhm waarom niet klassikaal maar op deze manier train je de stof juist goed en zie je waar je nog hulp bij nodig hebt en die krijg je dan. Ook was er was een goede sfeer!!!"

Maud (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Ik heb in dit examenweekend meer wiskunde geleerd dan de afgelopen 5 jaar. Bedankt Menno!"

Mans (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Erg leerzame les met een fijne relaxte sfeer. Heb er veel aan gehad"

Jasper (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Een erg fijne examentraining waarin je veel info en trucjes krijgt!"

Pilar (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Legendarisch"

Pepijn (deelnemer examenweekend havo A 2021)


"Echt een top weekend! Super gezellig en super leerzaam! Er hangt een fijne sfeer in de klas, je kan super veel vragen, je krijgt goede uitleg, je word betrokken bij de uitleg en je bent daarna ook echt klaar voor je examen. Echt een aanrader :)"

Celeste (deelnemer examenweekend havo B 2021)


"De examentraining was super overzichtelijk en goed te volgen. Menno heeft de volledige examenstof behandeld, alles is super goed uitgelegd. Er was ook veel tijd om vragen te stellen. Menno nam de tijd om deze vragen te beantwoorden. Ik ga met een goed gevoel mijn examen in!"

Lola (deelnemer examenweekend havo B 2021)


"Geweldige examentraining! Ik heb echt nog nooit zoveel plezier gehad met wiskunde, volle 2 dagen met een glimlach aan wiskunde gewerkt!"

Jamey (deelnemer examenweekend havo B 2021)


"Het was een super leuke en leerzame cursus waarbij je alle stof voor het examen doornam en hiermee ook veel oefende. Ik raad het zeker aan!"

Larissa (deelnemer examenweekend havo B 2021)


"Waren 2 super leerzame en ook zeker gezellige dagen. Ben nu echt goed voorbereid op het examen!"

Maud (deelnemer examenweekend havo B 2021)


"Goede training, zeker wat aangehad"

Robbert (deelnemer examenweekend havo B 2021)


"Er wordt veel nuttige stof snel en duidelijk uitgelegd. Door deze training heb ik een beter en zekerder gevoel voor mijn eindexamen. Zeker een aanrader dus!"

Ellena (deelnemer examenweekend havo B 2021)

 

"Ik snap het bijna allemaal dus volgens mij was het geen wiskunde."

Hugo (deelnemer examenweekend havo B 2021)


"In twee dagen hebben we grondig door alle wiskunde stof heen gewerkt, nu ga ik goed voorbereid mijn examen in. Menno’s uitleg was in het echt minstens net zo helder als op YouTube."

Annick (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Ik vond het een super gezellige maar vooral informatieve training. Alle stof is aandachtig behandeld van A tot Z. Ook de persoonlijke aandacht is erg fijn op het moment dat je even vastloopt. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in me examen over 13 dagen!"

Jochem (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Een super chille en gezellige examentraining!"

Mette (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Een super handige examentraining en je kent alles na de training"

Diego (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Menno houdt je er goed bij en de tijd gaat erg snel. 2 dagen overleef je makkelijk!"

Nadine (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Vakkundige uitleg onder genot van een geweldige sfeer!"

Bas (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Ik zou het zeker aanraden als je opzoek bent naar een examentraining, deze voldeed volledig aan de verwachtingen en bereid je goed genoeg voor op het ce."

Jolie (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Super leerzame en gezellige twee dagen gehad. Ik heb nu zeker weten meer vertrouwen in het examen."

Lisanne (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"De examentraining is echt top, je wordt zonder dat je geleerd hebt voor wiskunde in een weekend helemaal klaargestoomd voor de examens. Beter en sneller kon je niet worden voorbereid."

Kyra (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Top training, zeker doen! Het heeft me super veel geholpen in het begrijpen van de stof maar ook in overzicht krijgen en in motivatie. Menno is een top docent!"

Vera (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Echt een aanrader om deze training te doen, alle stof wordt behandeld dus je krijgt veel meer zelfvertrouwen voor je examen! En het is vet gezellig met Menno :)"

Fleur (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"In twee dagen hebben we grondig door alle wiskunde stof heen gewerkt, nu ga ik goed voorbereid mijn examen in. Menno’s uitleg was in het echt minstens net zo helder als op YouTube."

Annick (deelnemer examenweekend vwo A 2021)


"Menno geeft duidelijk aan wat belangrijk is voor het examen. Tijdens de training wordt er veel geoefend met oude examens en is er voldoende tijd om vragen te stellen. Door Menno’s unieke manier van uitleggen worden lastig ervaren onderwerpen snel duidelijk."

Dylan (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Met Menno’s examentraining ben ik er zeker van dat ik een voldoende kan gaan halen op mijn examen! Hele duidelijke uitleg en goede voorbereiding op het examen."

Tess (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Super handig! Je herhaalt alle stof in het weekend en gaat gelijk aan de slag. Menno legt super duidelijk uit :)"

Roosmarijn (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Ik heb bij Menno’s examentraining in een korte tijd alle stof door kunnen nemen. Ik begrijp de stof nu een stuk beter en voel me echt voorbereid op het examen. Je oefent ook veel waardoor je verschillende opdrachten leert te maken. Ik zou het zeker aanraden!"

Tess (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Aanrader! In twee dagen krijg je een fijn overzicht over de hele stof met duidelijke theoretische uitleg."

Juul (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Dit examenweekend was echt top, Menno bedankt!"

Gijs (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Super goede, volledige examentraining. Ik heb nu echt het idee dat ik er helemaal klaar voor ben! :)"

Renske (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Super leerzame cursus om nog even alle stof te herhalen voor het examen wiskunde."

Nora (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Door deze training heb ik veel meer vertrouwen gekregen voor mijn eindexamen."

Aytug (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"De Examentrainingen van Menno zijn erg aan te raden, want je krijgt een duidelijk overzicht van alle theorie voor je examen. Je oefent ook met examenopgaven waardoor je meteen kan zien of je de onderdelen beheerst. Verder legt Menno heel duidelijk uit en is erg vrolijk wat zorgt voor een fijne leeromgeving."

Pleun (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Menno geeft goeie uitleg, en geeft je ook handig studiemateriaal mee dus gewoon doen dit."

Florien (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Om je examen niet te verzaken moet je hier een weekend wiskunde maken!"

Sebastiaan (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Super gezellig, maar vooral leerzaam weekend gehad! Het is erg handig dat alle stof wordt besproken met kleine oefenvragen. Na dit weekend voel ik me zeker beter voorbereid op het examen."

Gemma (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Goed volledig overzicht van de examenstof. Nu heb ik meer vertrouwen in het eindexamen!"

Mathilde (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"In 2 dagen een zeer goede samenvatting van alle stof die terug kan komen op het examen. Menno legt alles op een duidelijke manier uit."

Rogier (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Mega leerzame en fijne training. Bedankt Menno!!"

Kiki (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Zeer goede besteding van je zakgeld"

Jasper (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Wees geen wijf, Menno zorgt voor die 6.5!"

Aron (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Ik weet zeker dat ik na deze examentraining een voldoende ga halen voor mijn wiskunde examen! Menno legt alles vanaf de basis nog een keer rustig uit, waardoor ik de basis nu weer goed onder de knie heb! Ook legt hij heel goed de examenvragen uit als je vragen daarover hebt! Zeker een aanrader!!"

Charlotte (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Ik vond het leuk en leerzaam om hier te zijn. Je krijgt een goed overzicht over de dingen die je moet leren. Ook kreeg je goed de tijd om te oefenen en vragen te stellen. Al met al een geslaagd weekend!"

Emma (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Top examentraining! Je hebt er echt veel aan!"

Teybe (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Een aanrader voor iedereen. Fantastische uitleg en heel veel hulp. Dank je wel Menno!"

Joshua (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Hele goede examentraining. Verdeling van theorie en opdrachten maken is goed, en je wordt direct goed geholpen wanneer je iets niet begrijpt. Sfeer is goed en het heeft me zeker klaargemaakt voor mijn examen!"

Anne (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Super gezellige training met Menno & andere leerlingen. Duidelijk overzicht en herhaling van de stof en genoeg tijd om te oefenen."

Miro (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Het is een erg leerzaam, maar vooral ook leuk weekend!"

Laurien (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Fijne examentraining waar alles heel goed en duidelijk wordt uitgelegd. Menno is erg aardig en is zeer bereid om bij elke vraag te helpen. Zeker een aanrader!!!"

Diana (deelnemer examenweekend vwo B 2021)


"Super fijne sfeer en hele complete cursus. Je weet gelijk alle stof voor het examen en geeft een goed beeld voor hoe je je moet voorbereiden."

Febe (deelnemer examenweekend vwo B 2020)


"Top cursus, veel geleerd en structuur erbij gekregen!"

Stefan (deelnemer examenweekend vwo B 2020) 


"Het is een top cursus; vet goede uitleg en hele gezellige sfeer. Ik heb helemaal vertrouwen in de examens :)"

Nienke (deelnemer examenweekend vwo B 2020)


"Ik heb door de examentraining zeker een beter gevoel gekregen over hoe goed ik de stof kende. Er is een fijne sfeer, alles komt een keer langs, en Menno is gewoon erg goed in uitleggen. Zeker een aanrader!"

Luc (deelnemer examenweekend vwo B 2020)


"Menno kan zich goed verplaatsen in de leerlingen en kan daardoor de stof heel duidelijk uitleggen"

Marte (deelnemer examenweekend vwo B 2020)


“Ik raad deze examentraining aan omdat je hier binnen 2 dagen alle belangrijke stof herhaald. Soms ben je even wat vergeten, maar door de training van Menno komt alles weer naar boven. Natuurlijk is het ook erg gezellig!”

Faruk (deelnemer examenweekend vwo A 2020)


“Bij deze training heb je een goeie afwisseling van uitleg, werken en pauzes. Dat maakt dat de training leerzaam maar ook leuk is. Na deze training had ik het gevoel goed voorbereid te zijn voor mijn examen, mits ik zelf thuis ook nog wat oefen uiteraard :)”

Jonathan (deelnemer examenweekend vwo A 2020)


“Menno heeft waarschijnlijk mijn examens gered, heel erg bedankt!!”

Yvon (deelnemer examenweekend vwo A 2020)


"Het was erg leerzaam! Alles herhaald/opnieuw geleerd wat je voor je examen moet weten, en veel geoefend!"

Elise (deelnemer examenweekend havo B 2020)


“Goede uitleg. Ook nam hij de tijd als je iets niet begreep. Verder was hij ook heel aardig! Ik heb zeker nieuwe dingen geleerd. Ik raad het zeker aan!”

Shainy (deelnemer examenweekend havo B 2020)


“Hartstikke goede en duidelijke uitleg, veel oefenstof en hartstikke leuk! Thanks Menno!”

Isaac (deelnemer examenweekend havo B 2020)


“Super goede examentraining, heel leerzaam, zoals altijd ook bij de filmpjes een super duidelijke uitleg en veel persoonlijke aandacht. Absoluut de moeite waard!”

Fabienne (deelnemer examenweekend havo B 2020)